Universitatea Purdue construiește un complex spitalicesc veterinar de ultimă generație cu tehnologie Penetron

Impermeabilizare structuri de beton cu PENETRON ADMIX
  • Proiect:complex de spitale veterinare David și Bonnie Brunner
  • Locatie: SUA
  • Tip Lucrare: Impermeabilizare structuri de beton (de sub nivelul solului ale complexului.)
  • Materiale folosite:
PENETRON ADMIX® SB


Universitatea Purdue construiește un complex veterinar de ultimă generație cu tehnologie Penetron

Sunați un specialist pentru detalii legate de proiect și materiale

0742 454 382

Descriere Proiect:

Noul complex de spitale veterinare David și Bonnie Brunner finalizat in 8 aprilie 2022 cuprinde peste 160.000 de metri pătrați de spațiu nou pe o suprafață de 13 hectare. Punctele de atracție ale noului complex includ un spital separat pentru cai, o unitate separata pentru animalele de fermă și o nouă structură pentru animale mici care extinde spitalul prin adăugarea a 65.000 de metri pătrați la unitatea existentă de 40.000 de metri pătrați din Lynn Hall, sediul anterior al spitalelor pentru animale mici și mari ale universității.

Cu secții separate pentru bovine, caprine și porcine, noua clădire a spitalului pentru animale mici dispune de servicii de urgență și de îngrijire de ultimă generație, o unitate de terapie intensivă, precum și de anesteziologie, imagistică de diagnosticare, medicină internă, chirurgie ortopedică și a țesuturilor moi, neurologie și terapie fizică. În plus, aceasta dublează numărul de săli de examinare la 30 și adaugă 11 noi săli de operație

Produse Utilizate:

SRM Concrete, furnizorul de beton preamestecat al proiectului, a folosit PENETRON ADMIX SB (în saci solubili) pentru betonul utilizat în gropile liftului, plăcile de fundație și pereții subsolului Complexului spitalului veterinar David și Bonnie Brunner de la Purdue.

PENETRON ADMIX SB, un aditiv de impermeabilizare a betonului, cristalin, a fost utilizat pentru structurile de beton de sub nivelul solului ale complexului. Ambalajul în saci solubili elimină măsurarea și simplifică amestecul. Amestecate cu ușurință în beton în timpul fazei de dozare, ingredientele active din PENETRON ADMIX reacționează cu umiditatea pentru a forma cristale insolubile care se autovindecă și sigilează toate microfisurile, porii și capilarele din beton, devenind parte integrantă a matricei.

Odată adăugat în timpul fazei de dozare, PENETRON ADMIX devine o parte integrantă a betonului pentru întreaga durată de viață a acestuia. În plus, produsele Penetron sunt complet non-toxice, ceea ce elimină utilizarea de materiale de acoperire care conțin VOC sau de gudron și cauciuc, contribuind la un mediu mai sănătos în campusul complexului veterinar al Universității Purdue.