EP 652 W -rășină epoxică bicomponentă stabilă, fără solvenți pentru perete și tavan

EP 652 WEP 652 W este o rășină epoxidică bicomponentă, pigmentata, stabilizata pentru pereti și tavan, fără solventi și flexibil. EP 652 W este utilizat pentru acoperiri netede, fără pori și fără îmbinări pe pereti și tavan, aplicat în mai multe straturi. În funcție de cererea de rezistență și aspect, aplicați în 2 până la 4 straturi cu slefuire între ele. Materialul complet pigmentat poate fi aplicat pe substratul pregătit cu gletiera sau gletiera crestată. Neteziți ulterior. Folosiți VA 1040 pentru a crește robustețea și punerea în fisură. Produsul are ca rezultat o suprafață netedă, fără pori. Este deosebit de igienic, ușor de curățat și foarte bine decontaminabil. Punctarea fisurilor statice de 0,5 mm se realizează prin reglare flexibilă. EP 652 W are proprietăți foarte bine aliniate și poate fi combinat cu sigiliul poliuretanic pigmentat și bicomponent PU 806 E sau PU 806 E - Wall Suprafața fără îmbinări este optic foarte placutași oferă o alternativă bună la alte acoperiri de perete. Acoperirile întărite sunt, în mare măsură, stabile la sarcina mecanică și oferă o bună rezistență la diferite substanțe chimice. Acoperirea este rezistentă la apă, sare, soluții de sare, alcalii și baze, precum și acizi minerali diluați, de ex. acid clorhidric și sulf acid. Rezistență pe termen scurt la acizi organici concentrați și diluați, cum ar fi acidul formic și acidul acetic. Nu există rezistență permanentă la hidrocarburi clorurate, esteri, acid azotic concentrat și altele. Rezistență pe termen scurt la solvenți precum de ex. benzen, combustibil, grăsime, ulei și așa mai departe. Pentru cerere de rezistență specifică, vă rugăm să solicitați sfatul. EP 652 W este disponibil în diferite tonuri de culoare. Culorile speciale pot fi produse în cantități minime de cumpărare. Toate acoperirile cu rășină epoxidică sunt supuse unor ușoare modificări de culoare care devin vizibile folosind culori palide. Etanșarea cu PU 806 E - WALL stabilizează tonul culorii.

date tehnice
date tehnice
date tehnice
data sheet
lucrari
lucrari

 • EP 652 W în combinație cu PU 806 E - WALL poate fi folosit pentru plăci de perete sau zone prefabricate ca element decorativ ca o alternativă decorativă.
 • Folosiți ca strat de acoperire a peretelui cu fisuri pentru substratul susceptibil la fisuri, cum ar fi de ex. elemente prefabricate ca de ex.beton și așa mai departe.
 • Rezultă o acoperire robustă, igienică pentru perete și tavan atunci când este utilizată în combinație cu fibră sau lână.
 • Pentru zonele cu umiditate crescută, de ex. ca protecție împotriva stropilor și multe altele.
 • Pentru industria alimentară, cu o cerere crescută de curățenie și decontaminare.
 • Pentru spitale și instituții medicale.
 • Acoperire subțire în straturi de cca. 1 mm grosime cu etanșare superioară PU 806 E - WALL pentru suprafețe cu rezistență mecanică ușoară
 • Acoperire netedă pentru zone utilizate în comerț cu sarcină mecanică medie, de ex. zone de producție pentru diferite sectoare economice (acoperiri de 2 - 3 mm).
 • Tixotrop-stabil
 • Robust
 • Suprafețe pigmentate, netede
 • Rezistent la apă și substanțe chimice
 • Fără imbinari
 • Fara solventi

Întreabă un specialist!

Cereți părerea unui specialist. Vă va putea spune dacă produsul este potrivit  și care sunt avantajele tehnologiei Penetron

Lasă-ne un mesaj!

Lăsați-ne un mesaj în care să ne descrieți problema dumneavoastră. Un specialist vă va răspunde în scurt timp

Cere o cotație de preț!

Cereți o cotație de preț pentru lucrarea dumneavoastră. Dați-ne căt mai multe detalii pentru a vă putea oferi soluția optimă