EP 860 -Sigilant mat de rășină epoxidică bicomponentă, nepigmentată

cu bună rezistența la chimice, conține solvenți

EP 860EP 860 este o rășină epoxidică, bicomponenta care conține solvenți. Produsele sunt potrivite pentru etanșarea mată a acoperirilor cu rășină epoxidică și mortar cu cerere crescută de rezistență chimică. EP 860 are ca rezultat o suprafață mată perlată cu un aspect uniform mat. „Efectele de oglindă” ale acoperirilor lucioase dispar prin dispersie ușoară, rezultând o suprafață așezată. EP 865 EL + este o variantă de produs a EP 860, prevăzută cu aditivi conductivi electric pentru producerea de acoperiri cu nisip colorat (acoperiri RX conductive). Vă rugăm să efectuați teste de conductivitate electrică în cadrul sistemului în cazul în care sunt planificate alte utilizări alternative. Procesați materialul cu o rolă de podea rezistentă la solvenți folosind miscari încrucișate. EP 860, cu consistența lor de gelatină, oferă proprietăți hidrofile bune, în special pentru acoperiri cu mortar texturat, rezultând o suprafață fin texturată. EP 860 oferă o aderență bună pe substratul de rășină epoxidică. Materialul se intareste prin uscare și legare chimică într-o pelicula durabila, robusta, cu o bună aderență. EP 860 oferă o bună rezistență la substanțe chimice ca sigilant. Materialul este rezistent la apă, soluții de sare, hidroxid de sodiu, acizi minerali diluați, combustibil, ulei și solvenți. Deoarece EP 860 este puțin ușor susceptibil la colorare și, prin urmare, sunt adecvate în special pentru zonele de bucătărie și industria de prelucrare a alimentelor pentru acoperiri cu nisip imprastiat colorat. Notă:, În cazul culorilor vibrante, curățarea poate cauza pierderea culorii. Acest lucru poate fi evitat prin aplicarea unei etanșări transparente suplimentare, de ex. EP 860. Dacă este necesar, solicitați consultanță.

date tehnice
date tehnice
date tehnice
data sheet
lucrari
lucrari

Domeniile tipice de aplicare sunt:

  • EP 860 este utilizat ca sigilant mat pentru acoperiri industriale cu mortar din rășină epoxidică, cu o cerere crescută de sarcină mecanică și rezistență chimică.
  • Potrivit ca sigilator de finisare pentru acoperiri cu nisip imprastiat colorat pentru bucătării și industria de prelucrare a alimentelore.
  • Finisaj pentru acoperiri netede pentru suprafețe rezistente la alunecare R10.
  • Suprafață texturată fin
  • Foarte rezistent la substanțe chimice
  • Suprafață mată
  • Repelent la pete
  • Foarte economic, consum redus
  • Testat BIA: grad de rezistență la alunecare R10
  • Fără substanțe dăunătoare lacului

Întreabă un specialist!

Cereți părerea unui specialist. Vă va putea spune dacă produsul este potrivit  și care sunt avantajele tehnologiei Penetron

Lasă-ne un mesaj!

Lăsați-ne un mesaj în care să ne descrieți problema dumneavoastră. Un specialist vă va răspunde în scurt timp

Cere o cotație de preț!

Cereți o cotație de preț pentru lucrarea dumneavoastră. Dați-ne căt mai multe detalii pentru a vă putea oferi soluția optimă