20 Mar

Ghid de reparare a structurilor din beton

Reparatie structura de beton cu PENETRON
(0)

Ghid de reparare a structurilor din beton pentru stoparea infiltratilor de apa, umezelii -hidroizolarea completa si permanenta a structurilor din beton

PREGATIREA SI CURATAREA SUPRAFETELORDIN BETON

  1. Curatirea peretiilor prin slefuire cu disc diamantat tip oala pentru betoane vechi sau similar si spalarea lor cu jet de apa sub presiune cat mai mare . Pentru ca Sistemul PENETRON sa aiba efect 100%, este nevoie ca sa fie aplicat pe beton curat.
  2. Degajarea fisurilor mai mari de 0.4 mm, segragari, defecte de turnare, taierea sarmelor ramase din turnare daca exista la cel putin 2.5 cm in adancimea suprafetei din beton, scoaterea lemnelor ramase, etc (pentru umplera ulterioara a golurilor cu PENECRETE MORTAR).
  3. Pregatirea unui canal sub forma de U, de 2.5 cm latime si 2.5 cm adincime la imbinarea dintre radier si perete (pentru umplera ulterioara a canalului cu PENECRETE MORTAR).
  4. Curatarea cu jet de apa a radierului si a peretiilor, fisurilor deschise pentru reparatii , dupa slefuire , pentru eliminarea oricaror tipuri de impuritati.

APLICAREA PENETRON SI PENECRETE MORTAR:

  1. PENETRON, se aplica prin pensulare, intr-un amestec de 2 parti apa si 5 parti PENETRON pentru a obtine consistenta unei smantani. ATENTIE! Se recomanda folosirea manusilor din cauciuc pentru aplicarea produselor PENETRON. Turnati apa peste PENETRON respectiv peste PENECRETE MORTAR si nu invers.
  2. Se repara suprafetele din beton, acolo unde este nevoie (unde sunt segregari , defecte de turnare, sau alte neconformitati constatate) prin umplerea golurilor cu Penecrete Mortar. Inainte de aplicarea Penecrete Mortar se aplica o amorsa de PENETRON inainte de aplicare PENECRETE MORTAR.
  3. Se umple canalul pregatit dintre radier si perete , la imbinare (2.5 cm adancime x 2.5 latime cu o inclinatie a unghilui de 45 de grade) cu PENECRETE MORTAR
  4. Dupa terminarea operatiuniilor de reparare cu PENECRETE MORTAR, se aplica cele doua straturi de PENETRON -0.65 KG-0.80 KG /m2 pe suprafata umeda. ATENTIE! Intervalul de timp dintre aplicarea primului strat si al celui de-al doilea strat de PENETRON nu trebuie sa depaseasca 6 ore!
  5. Se recomanda ca timp de 5 zile dupa aplicarea materialelor PENETRON sa se uda zona, pentru o reactie cat mai buna.
  6. Dupa 28 de zile de la aplicare, se poate aplica orice alt material. Penetron nu este afectat , fiind parte integranta din beton.

IMPORTANT! Cititi cu atentie instructiuniile de lucru si din Fisele tehnice PENETRON si PENECRETE MORTAR. Respectarea cu strictete a indicatiilor asigura calitatea lucrarii si evitarea accidentelor. Vizionati si video de mai jos.

fisa tehnica PENETRON

fisa tehnica PENETRON

fisa tehnica

fisa tehnica PENECRETE MORTAR

Video

Cum functioneaza ?

Lucrari

lucrari executate

 

 

 

Pentru suport tehnic legat de lucrarea dv, completati va rugam formularul de mai jos.
Un specialist va va contacta in cel mai scurt timp.

Nume Prenume:
Companie (daca e cazul):
telefon:
E-mail:
Locatia lucrarii:
Hidroizolatii pentru:
Lucrare noua ?
Descrierea lucrarii solicitate (dimensiuni, materiale, etc):
Categories: Ghiduri