Simp coat

Eliminarea permanenta a umidității din băi, bucătării sau balcoane

Cu membrana lichida poliuretanica Penetron Simp Coat 25

Multe din băile si bucătăriile apartamentelor, se confruntă umiditatea excesivă. Prevenirea apariției umezelii ar trebui luata in calcul din stadiul incipient al unei construcții sau renovări.

Lipsa hidroizolației sau existența uneia defectuoase duce la apariția mucegaiului, degradarea vopselei, tencuieli, stratului suport al faianței sau gresiei și chiar pereților.

Sistemele avansate de hidroizolare Penetron oferă o gamă largă de produse care pot fi folosite de la fundație până la acoperiș, aplicate pe interiorul sau exteriorul clădirilor sau la renovarea camerelor și pereților din cărămidă, rigips sau beton cu probleme de umiditate (baie, bucătărie, balcoane, beciuri etc).

Membrana lichidă poliuretanică Penetron Simp Coat 25, este produsul ideal pentru lucrări de protejare, întreținere, reparație, restaurare si hidroizolare a băilor, bucătăriei, etc. Poate fi folosit pe suprafețe multiple (cărămidă, lemn, rigips, carton, plastic, beton, fier) este ușor de aplicat cu rola sau cu pensula, permite suprafeței să respire si protejează.

Exemple de aplicare membrană lichidă poliuretanică Penetron Simp Coat 25

Hidroizolare pereți rigips baie

Hidroizolare guri de aerisire terasa

hidroizolare iluminator acoperis