Impermeabilizarea si protecția unei fundați

cu Penetron prin pensulare și Penecrete Mortar

Propunere tehnică: Impermeabilizare și protecție fundație din beton, 150 m2
Locație: județul Bihor - Oradea
Tip lucrare
: Impermeabilizare și protecție suprafețe din beton fără a mai fii necesară folosirea membranei
Materiale folosite
: Penetron® prin pensulare și Penecrete Mortar™ pentru reparații

PENETRON PENECRETE MORTAR

Sunați un specialist pentru detalii legate de proiect și materiale:

0742 454 382

Obiectul lucrării: Impermeabilizare și protecție fundație din beton

Fundația existentă care necesită hidroizolarea.

După o analiză completă, evaluarea suprafețelor existente și identificarea materialelor, echipa tehnica

Penetron a propus soluția :

Utilizarea tehnologiei cristaline Penetron® prin pensulare, pentru impermeabilizarea, repararea și protecția suprafețelor din beton.

Modalitatea de aplicare a materialului Penetron® pentru fundatia din beton:

Pregătirea suprafețelor conform fișelor tehnice, flux tehnologic.
Zonele exfoliate, fisurate și cu segregări trebuie curățate în profunzime pentru a atinge forma adecvată a betonului. Suprafața de beton se șlefuiește cu disc diamantat tip oală pentru betoane și se spală cu jet de apă sau prin hidrosablare la o presiune de 250 bari pentru deschiderea porilor.

Materialul Penetron® prin pensulare este un material de impermeabilizare și protecție totală a betonului, integral cristalin, cu pătrundere în profunzimea suprafeței din beton tratate, rezistentă la presiune hidrostatică negativă și pozitivă de pană la 16 bari, protecție ciclul îngheț/dezgheț, atac chimic pH 3-11 permanent, pH 2-12 intermitent, confera protecție la carbonatare si protejeaza fier betonul.
Aplicarea materialului Penetron® se face prin pensulare . Penetron® poate fi aplicat pe toate suprafețele din beton cu o bună calitate structurală – noi sau vechi.

Datorită tratării suprafețelor cu materialele Penetron® a rezultat o protecție totală a stratului de beton inițial, eliminând membrana bituminoasă, prevăzută inițial.

Garanția materialelor este conform fișelor tehnice, materialul, cristalele vor funcționa pe toata durata de viață a structurii tratate, în contact cu molecula de apă creând durabilitate suprafețelor din beton si protecție totală, inclusive a armăturii încastrate