Hidroizolare parcare subterana

Hidroizolarea unei parcari subterane cu Penetron Admix -ALPHA VILLE –BRASOV

Beneficiarul solicita o hidroizolatie performanta care sa scurteze timpul de executie la subsol pentru ca se asteptau temperaturi scazute. Amprenta la sol a parcarii este de 1200 mp iar peretii radier au inaltimea de 4 m.

In zona, panza freatica este foarte active  si exista  izvoare subterane.

Solutia de hidroizolare:

  • Radierului datorita grosimi mari (90 cm)sa ales folosirea de PENETRON PLUS-mortar cementuos uscat cu crestere de cristale.Acesta sa aplicat sub forma de pulbere prin cernere pe radierul proaspat turnat,apoi sa trecut la elicopterizarea radierului.
  • Imbinarile constructive –intre radier si elevatii sau etanseizat cu banda expandabila PENEBAR SW 45 prin lipirea ei pe radier in zona situat sub peretii elevatiei.
  • Elevatia a fost impermeabilizata prin aditivarea betonului proaspat cu PENETRON ADMIX.cantitatea de aditiv folosita a fost de 0.8% din cantitatea de ciment/mc.Aditivarea s-a facut in statia de betoane Holcim.
  • Placa peste subsol a fost de asemenea impermeabilizata prin aditivarea betonului proaspat cu PENETRON ADMIX .

Rezultatul -hidroizolarea perfecta a parcarii subterane cu un cost redus

Sa obtinut o hidrizolatie prin sistemul PENETRON care nu mai necesita protectii suplimentare intr-un timp foarte scurt,cu personal redus,fara alte costuri suplimentare. Asfel beneficiarul a obtinut o etanseitate perfecta a parcarii subterane acomplexului residential.

Antreprenor –CRM ENGENERING
Subantreprenor -C&A CONSTRUCT

 

MATERIALE FOLOSITE PENTRU HIDROIZOLARE STRUCTURI

Hisroizolare parcare subterana 1

Hisroizolare parcare subterana 2

Hisroizolare parcare subterana 3

Hisroizolare parcare subterana 4

Hisroizolare parcare subterana 5

Hisroizolare parcare subterana 6