19 Apr

Hidroizolare parcare subterana la Sala Polivalenta – Cluj Napoca

Sala Polivalenta Cluj Napoca
(0)

Datorita prezentei panzei freatice la nivelul fundatiei -constructia se afla pe malul raului -ne-a fost solicitata o solutie eficienta de impermeabilizare a betoanelor la parcarea subterana ,precum si de etansare a rosturilor de turnare. Aceasta solutie trebuia sa fie eficienta atat din pdv economic,cat si al rapiditatii in montaj.

Solutia – Hidroizolare cu Penetron ADMIX

S-a ales Solutia impermeabilizarii in masa a betoanelor turnate prin aditivarea lor cu PENETRON ADMIX in statia de betoane, din motive de viteza mare de executie si economie de manopera. PENETRON ADMIX a fost adaugat in proportie de 1% din cantitatea de ciment/mc de beton, onform retetei furnizate de statia de betoane REDIMIX Cluj.

Pentru etansarea rosturilor de turnare a fost aleasa Solutia etansari cu banda expandabila PENEBAR SW 45 Rapid.Aceasta etanseaza rosturile intre elemntele turnate, precum si intre etapele de turnare.

Rezultatul -hidroizolare eficienta cu costuri minime si rapid

Au fost hidroizolati aprox 11 000 mp de placa de beton (turnata in aprox doua saptamani) cu o echipa de doua persoane. Acestea au lipit banda de etansare intre rosturile de turnare sau intre elementele constructive si au aditivat in statia REDIMIX betonul ce urma a fi turnat in placa.

Etichete: