Repararea si hidroizolarea unei piscine

cu Sistem Seal Coat™ - membrana hiperelastica

Propunere tehnica: Impermeabilizare, protectie si reinnoire a suprafetei din beton la piscina, bazin
Tip lucrare: Hidroizolare, reparare si protectie suprafete din beton
Materiale folosite: Penetron®, Penecrete Mortar™, Seal Coat™, Penecryl™ Elastic

PENETRON PENECRETE MORTAR SEAL COAT PENECRYL ELASTIC

Sunați un specialist pentru detalii legate de proiect și materiale:

0742 454 382

Obiectul lucrarii : Repararea si hidroizolarea piscina, bazin

Piscina  (bazinul cu apa) necesita reparații și impermeabilizarea suprafețelor din beton. A fost necesar și aplicarea unui inveliș hidroizolant, tip membrana hiperelastica ca strat final de hidroizolare.

Soluția tehnică de reparare a structurii din beton

Dupa analiza completă, evaluarea suprafețelor existente și identificarea materialelor, sistemelor echipa tehnica Penetron a propus solutiile :

  1. Utilizarea tehnologiei cristaline Penetron® prin pensulare, pentru impermeabilizarea, repararea si protecția suprafetelor din beton la atac chimic precum si presiune de apa, asigura o soluție durabilă.
  2. Sistemul hiperelastic de membrana, Penetron Seal Coat™ este utilizat pentru hidroizolarea suprafețelor din beton atăt vertical ăat și orizontal, înainte de aplicare strat final, in acest caz mozaic.

Modalitatea de aplicare a sistemului integrat Penetron® pentru piscina:

S-a hotarat sa se inceapă cu reparatia necoformitatilor, segregarilor. Pentru acestea s-a folosit materialele Penetron® prin pensulare si Penecrete Mortar™ pentru reparatie locala.

Materialul Penetron® este un material de impermeabilizare si protectie totala a betonului, integral cristalin, cu patrundere in profunzime a suprafetei din beton tratate, fiind parte integranta a structurii, rezistenta la presiune hidrostatica negativa si pozitiva de pana la 16 bari, protectie ciclul inghet/dezghet, atac chimic pH 3-11 permanent, pH 2-12 intermitent, cristalele autorepara fisuri de pana la 0.5 mm fiind active pe toata durata de viata a structurii in contact cu apa.

Materialul Penecrete Mortar™ aplicabil pe suprafața umeda atat negativ cat si pozitiv, pentru reparatii si etanseizare locala a neconformitatilor, fisuri deschise, segregari, etanseizare dopuri tehnologice.

Sistemul de membrane hiperelastic Penetron Seal Coat™Elastic (comp. A+B) material sub forma de pudra Seal Coat™ si material care confera hiperelasticitate mortarului, aditivul Penecryl™ Elastic.
Aplicare sistemului se face prin pensulare sau gletiera .
Datorita tratarii suprafetelor cu materiale din Sistemul Penetron® a rezultat o protectie totala a stratului de beton initial, suprafetele fiind sanatoase, armatura protejata permanent, microfisuriile aparute datorita contractiei betonului vor fi autoreparate, etansate de catre cristale. Invelisul hidoizolant hiperelastic are o buna adezivitate pe suprafata uscata permanent din beton astfel hidroizolatia este trainica si nu necesita interventii ulterioare.

Garantia ca materialul Penetron® prin pensulare functioneaza pe toata durata de viata a constructiei creeaza durabilitate a suprafetelor din beton precum si protectia totala a armaturii incastrate.