EGO INTERIORS DESIGN

Hidroizolare și protectie structuri din beton depozit și showroom

Zalău, jud Sălaj
  • Tip lucrare: Hidroizolare și protectie structuri din beton depozit și showroom
  • Soluția tehnica: Impermeabilizare, protectie a structurilor din beton
  • Locație: Depozit și showroom EGO INTERIORS DESIGN Zalău, jud Sălaj
  • Materiale folosite:
Penetron Admix

Descriere Proiect de hidroizolare și protectia a structurilor din beton :

La sârșitul anului 2020 beneficiarul EGO INTERIORS DESIGN, primii importatori și distribuitori din tară de produse sanitare pentru utilizarea si renovarea de bai, a dorit să ridice un showroom cu depozit nou pentru produse.
Având produse ce necesită depozitarea intr-un spatiu ferit de umezeală și uscat, beneficiarul a dorit să creeze un mediu adecvat pentru acestea, ultilizând tehnologia cristalină a Sistemului Penetron pentru impermeabilizarea, repararea și protecția suprafețelor din beton.

Materiale folosite pentru protectia totală a betonului:

S-a adaugat Penetreon Admix®, direct in cifă, înainte de turnarea betonului, pentru o protecție totală a betonului din interior pentru aproximativ 350 de mp.

Sistemul Penetron prin cristalizare

oferă protecție totală a betonului pe toată durata de viață a structurii, protecție împotriva atacului chimic ( pH3-11 constant, pH 2-12 intermitent), protecție la cicluri de îngheț/dezgheț, apă subterană agresivă, apă sărată, carbonați, cloruri, sulfați și nitrați și mărește durata de viată a structurilor din beton cu cel puțin 60 de ani in condiții extreme de exploatare.