hidroizolare subsol Stupini
hidroizolare subsol Stupini

Hidroizolatia unui subsol - stoparea infiltratiilor si eliminarea umiditatii Hidroizolatia unui subsol - stoparea infiltratiilor si eliminarea umiditatii Locul pe care s-a construit casa in Stupini, Brasov, are o panza freatica foarte ridicata, la aproximativ 1.2 m sub nivelul solului.

Din cauza conditiilor din santier si a apei sub presiune permanenta, si pentru ca solutia de hidroizolatie aleasa inainte s-a dovedit ineficienta, beneficiarul a reusit sa elimine infiltratiile doar aplicand Penetron pensulabil pe suprafete umede, alaturi de un aditiv pentru impermeabilizarea betonului si a sapelor.

Rezultatul final, in urma aplicarii sistemului Penetron, a fost terminarea lucrarii intr-un timp relativ scurt. Proprietarul imobilului a declarat ca dupa multe incercari si solutii de hidroizolatie ineficiente, solutia propusa de specialistii Penetron a avut rezultate peste asteptari.

Hidroizolatie aplicata pe structuri existente din beton;

materiale folosite: PENETRON, PENECRETE MORTAR, PENEPLUG.

Hidroizolatie direct in masa betonului, inainte de turnare;

materiale folosite: PENETRON ADMIX, PENEBAR SW45, PENECRETE MORTAR.

MATERIALE FOLOSITE PENTRU IMPERMEABILIZAREA BAZINELOR

PenetronPENETRON

Descriere pe scurt: Tratament de impermeabilizare pentru structuri existente din beton, Penetron este un material hidroizolant integral cristalin aplicat la suprafaţă, impermeabilizand şi protejând în profunzime betonul. PENETRON poate fi aplicat pe toate suprafetele din beton cu o bună calitate structurală – noi sau vechi.

detalii >>

Penecrete MortarPENECRETE MORTAR

Descriere pe scurt: Mortarul Penecrete este un mortar de etanşare şi reparatii, impermeabilizator prefabricat, integral cristalin pe bază de ciment si este compatibil cu toate sistemele de hidroizolare Penetron.

detalii >>

PeneplugPENEPLUG

Descriere pe scurt: Peneplug este un mortar de etansare cu întărire rapidă proiectat pentru a opri scurgerile active de apă si pătrunderea umezelii. Peneplug poate fi folosit intern sau extern ca mortar hidroizolant sau unde este necesară o stopare rapida si puternică a scurgerii apei chiar si sub presiune hidrostatica ridicata.

detalii >>

Penetron AdmixPENETRON ADMIX

Descriere pe scurt: Sistem de hidroizolare prin creșterea cristalelor, Penetron Admix este un amestec de impermeabilizare integral cristalin care se adaugă ca aditiv direct in masa betonului în momentul dozării, in cifa sau betoniera.

detalii >>