Penetron Hidroizoleaza Fundația Școlii nr 24 din Bucuresti

hidroizolare fundație
  • Proiect: Hidroizolare fundație școala 24, București
  • Locație: Bucuresti
  • Tip lucrare: Hidroizolare fundații
  • Materiale Folosite:
PENECRETE MORTAR PENETRON

Sunați un specialist pentru detalii legate de proiect și materiale: 0742 454 382

Hidroizolare fundație școala

Durabilitatea construcțiilor începe cu Penetron.

Datorită timpului scurt de execuție, costului redus si eficacitatea dovedită, sistemul Penetron a fost ales pentru impermeabilizarea si protecția totala a fundației din beton a noii școli generale din Bucuresti.

SNG Imperial, aplicator Penetron a propus soluția de hidroizolare și protecție a pereților diafragma pentru a menține suprafețele uscate și fără umiditate, creând un mediu cât mai sănătos pentru copii

În prima faza zonele exfoliate, fisurate si cu segregări trebuie curățate în profunzime pentru a atinge forma adecvată a betonului înainte de reparație. Suprafața de beton se șlefuiește și se spală cu jet de apă pentru deschiderea porilor

După pregătirea corespunzătoare a suprafeței se amorsează zonele ce urmează a fi reparate cu un strat de material Penetron și cât mai este „proaspăt, se umple cavitatea până la suprafață cu Penecrete Mortar este un mortar de etanșare și reparații, impermeabilizator prefabricat, integral cristalin pe bază de ciment si este compatibil cu toate sistemele de hidroizolare Penetron.

Pentru impermeabilizarea structurii existente s-a utilizat materialul Penetron aplicat prin pensulare, tratament de impermeabilizare pentru structuri existente din beton, Penetron este un material hidroizolant integral cristalin aplicat la suprafață, impermeabilizând și protejând în profunzime betonul. PENETRON poate fi aplicat pe toate suprafețele din beton cu o bună calitate structurală – noi sau vechi.

Imagini din timpul lucrării de hidroizolare a fundației

Șlefuirea suprafeței pentru deschiderea porilor

 Spălarea suprafeței
cu jet de apă

Suprafata
impermeabilzata