Impermeabilizare casa din elemente prefabricate

Impermeabilizarea unei case pilot din elemente de beton prefabricate, in Bucuresti

Dupa mai multe teste de laborator si pe teren in decursul a doi ani de zile cu diferite tipuri de materiale, constructorul/initiatorul acestui proiect indraznet, a ales ca solutie de impermeabilizare si protectie totala, Sistemul Penetron cu adaugare direct in Cifa.

Pentru a asigura impermeabilizarea, durabilitatea si protectia toatala a elementelor din beton, constructorul a pornit din start tratamentul direct in masa betonului. Aceasta solutie este mai putin costisitoare fata de alte metode, Penetron permite suprafetelor tratate sa respire, autorepara fisuri de pana la 0,4 mm. permanent in contact cu apa, este anticoroziv si rezista la ciclurile inghet-dezghet.

Singapore Green LabelMaterialul devine parte integranta a structurii din beton tratata, este non-toxic (certificat Green Label Singapore ) si este sigur pentru utilizare. Este prietenos cu mediul inconjurator avand un continut zero de compusi organici volatili. Solutia se dovedeste a fi optima pentru proiectul caselor eco, numite si „Green House”, ce urmeaza a fi amplasate in continuare.
Casa pilot din elemente prefabricate da startul urmatoarelor constructii in serie pentru care se va utiliza acelasi Sistem Penetron.
„Tratamentul peretilor si fundatiei din beton cu Penetron asigura durabilitatea constructiei permanent, calitatea fiind cea care primeaza” - a declarat initiatorul acestui proiect indraznet .

MATERIALE FOLOSITE PENTRU IMPERMEABILIZAREA CASEI DIN PREFABRICATE DIN BETON

 

Penetron Admix – creste durata de viata / mentenanta a structurilor din beton pana la 100 de ani in conditii extreme de exploatare