Spalatorie auto in Negrești-Oaș

Aproximativ 220 mp. de beton s-au turnat pentru rampele spalatoriei self service. Betonul a fost tratat cu material Penetron Admix cu adaugare direct in masa, in momentul dozarii.

Astfel s-a eliminat manopera iar suprafata va fi impermeabilizata si protejata permanent.

Penetron Admix reacționează cu umiditatea betonului proaspăt și cu produsele secundare hidratarii cimentului pentru a menține suprafețele cu trafic rutier intens uscate. Betonul devine etanșat permanent împotriva penetrării apei sau a lichidelor provenite din orice direcție.
Betonul este de asemenea protejat împotriva deteriorării datorate condițiilor meteo, materialele fiind rezistente la ciclul inghet-dezghet.

Penetron Admix este rezistent la presiune hidrostatica extrema atat pe suprafata pozitiva sau negativa a dalei de beton, autorepara fisuri de pana la 0,4 mm., devine parte integranta si permanenta a structurilor din beton tratate, rezistenta ridicata la atac chimic, permite betonului să respire si este prietenos cu mediul.

Utilizarea Penetron Admix pentru hidroizolarea si protejarea betonului este cea mai avantajoasa soluție, fiind înlocuitorul hidroizolației clasice.

Tratamentul de suprafata, Peneseal FH, a fost aplicat pe betonul proaspat, pentru durificare, anti-fisurare si protectie permanenta.

Sarurile alcaline, acizii organici, uleiurile si mineralele sunt indepartate in timpul procesului, eliminand eflorescentele si scurgerile. Sigiliul lichid obtinut din amestecul materialului Peneseal Fh cu apa curata in raport 1:1, mentine suprafata uscata permanent si cel mai important, devine anti-static.

PENESEAL® FH este folosit ca întăritor de pardoseală, oferind protecție la orice suprafață din
beton și zidărie interioara sau exterioara.

Materialele Penetron nu modifica aspectul natural al betonului, ci îmbunătățește calitatea acestuia.