Material de hidroizolare

Reparearea si impermeabilizarea structurilor din beton

Reparearea structurilor din beton a inceput inca din 2017, ca parte a restaurarii cladirii istorice din centrul Brasovului, ce dateaza aproximativ din anul 1800.

Aceasta constructie istorica se va transforma intr-un hotel cu 3 etaje, parter + subsol, cu 60 de camere si SPA. Proprietarul noului hotel este foarte incantat ca poate oferi un nou spatiu de cazere in inima Brasovului istoric.

Eliminarea igrasiei, infiltratiilor si umiditatii

Pentru a elimina igrasia, umiditatea ridicata si infiltratiile din subsolul imobilului, precum si din alte spatii in care predomina problemele s-a folosit Penetron Admix sub forma de tencuiala pe suprafetele din zidarie, pentru mentinerea acestora uscate si curate permanent. Penetron Admix s-a utilizat direct in masa betonului si pentru extinderea cladirii, la turnarea pardoselilor si peretilor.

Reparatii structurale

Pentru anumite defecte, reparatii structurale, reparatii pe planseul subsolului s-a utilizat Penetron V/O Patch anti-coroziv cu rol protector pentru armatura incorporata.

Impermeabilizarea structurilor din beton existente

Sistemul Penetron a fost deasemenea utilizat pentru impermeabilizarea si protectia totala a structurilor existente din beton. Durabilitatea constructiilor incepe cu Penetron de aceea noul hotel va avea suprafete sanatoase, in care protectia structurilor tratate va dura cel putin cat are vechime aceast locas istoric.

Data la care se va da in folosinta imobilul de aproximativ 400 mp. s-a estimat ca fiind sfarsitul anului 2018, cel mai tarziu primul trimestru al anului 2019.

MATERIALE FOLOSITE PENTRU HIDROIZOLARE, IMPERMEABILIZARE, REPARATIE STRUCTURI DIN BETON

Penetron Admix – tratament de hidroizolare permanenta cu adaugare direct in Cifa, mareste durata de viata a structurilor tratate cu cel putin 60 de ani, cu proprietati de rezistenta la atac chimic si la conditii extreme de temperatura, auto-repara fisuri de pana la 0,4 mm.
Penetron V/O Patch - mortar de raparatii structurale pe interior sau pe exterior, cu utilizare pe suprafețe verticale sau orizontale (peste cap) din beton și zidărie, pentru restaurarea detaliilor arhitecturale, a balcoanelor, a podurilor, a structurilor de parcare etc.
Penetron – hidroizolare – impermeabilizare totala structuri existente din beton, cu aplicare prin pensulare

Hidroizolare cu Penetron VO Patch

Impermeabilizare suprafete din beton

Mortar de reparatii Penetron VO Patch

Reparatii beton

Reparatii suprafete din beton

Impermeabilizare  perete