Impermeabilizare complex residential

Impermeabilizarea structurilor din beton la Complex 17 Residence -Dristor, București

cu PENETRON ADMIX

In luna octombrie 2018 s-a pus fundatia unui nou ansamblul rezidential in centrul Bucurestiului, Sector 3 intr-o zona linistita cu deschidere la 2 strazi pe Aleea Florin Ciungan 17. Pozitionat in cartierul Dristor, 17 Residence se afla la 400 m. de metrou, in apropierea lanturilor de magazine tip supermarket. Proiectul indraznet menit sa ofere confort si siguranta, are 49 de apartamente premium desfasurate pe 4 etaje. Cladirea dispune de parcare subterana si supraterana. Complexul rezidential va primi noi locatari incepand cu luna Decembrie 2019.

Conform testelor, materialele Penetron confera protectie structurilor din beton tratate. Penetron Admix este la a treia generatie. In conditii extreme de exploatare, structurile din beton tratate cu Penetron Admix au durata de viata cu cel putin 60 de ani mai mare, fata de cele netrate. Penetron Admix devine parte integranta a structurii din beton, este non-toxic, permite suprafetelor tratate sa respire, fisurile de pana la 0,4 mm se autorepara permanent in contact cu apa, este anticoroziv si rezista la ciclurile inghet-dezghet.

Pentru impermeabilizarea parcarii subterane s-au turnat aproximativ 1300 mc de beotn -radier, pereti diafragma, precum si acoperisul din beton care are si rol de cale de acces pentru autoturisme. Astfel drumul cu trafic greu este protejat de atacul chimic provenit de la sarea folosita in anotimpul rece.
Pentru a asigura etanseitatea permanenta a rosturilor constructive dintre radier si peretii diafragma s-a utilizat cordonul bentonitic expandabil Penebar SW-45 Rapid tip A pe tot perimetrul cladirii, aproximativ 160 metri liniari.

Penetron Admix este solutia cea mai avantajoasa si mai eficienta din punct de vedere a calitatii si timpului de executie in comparatie cu motodele clasice tip membrana, care au durata de viata limitata.

MATERIALE FOLOSITE PENTRU IMPERMEABILIZAREA STRUCTURILOR DIN BETON

Materiale utilizate in sistem:
Penetron Admix – material de impermeabilizare integral cristalin, se adauga în amestecul de beton în momentul dozarii
Penebar Sw-45 Rapid tip A - compus unic de etanșare proiectat pentru a expanda rapid atunci când este expus la umezeală, utilizat pentru aplicații la îmbinările construcțiilor