Penetron Impermeabilizează, protejează și reabilitează bazine de peste

hidroizolare bazine pește
  • Proiect: Impermeabilizarea, protectia si reabilitarea bazinelor de peste
  • Locatie: Brasov
  • Contractant si executant lucrare: Izo Complet SRL
  • Materiale folosite: Penetron, Penecrete Mortar, Penetron CR 90, Penetron Admix, Acrylic Patch
PENETRON PENECRETE MORTAR PENETRON CR 90 PENETRON ADMIX PENETRON ADMIX ACRYLIC PATCH

Sunați un specialist pentru detalii legate de proiect și materiale: 0742 454 382

Bazinele sunt protejate de PENETRON

Problema: impermeabilizarea, protecția si reabilitarea bazinelor de beton

S-a cautat o soluție pentru impermeabilizarea, protecția si reabilitarea bazinelor de beton pentru baza de cercetare piscicolă a Universitații Transilvania Brașov care cuprinde 18 bazine , 6 fiind pentru creșterea de puieți, acestea fiind situate intr-o zonă montană greu accesibilă.

Soluția pentru impermeabilizarea, protecția si reabilitarea bazinelor de beton: Sistemul Penetron

După trecerea în revistă a situației, echipa tehnică Penetron Romania a propus, sistemul de impermeabilizare Penetron pentru suprafete existente, Penetron aplicat prin pensulare si Penecrete Mortar, mortar de etanşare şi reparatii, impermeabilizator prefabricat, integral cristalin pe bază de ciment , compatibil cu toate sistemele de hidroizolare Penetron utilizat pentru umplerea fisurilor din beton.
Penetron este un tratament de impermeabilizare pentru structuri existente din beton, un material hidroizolant integral cristalin aplicat la suprafaţă, impermeabilizeaza şi protejeaza în profunzime betonul. PENETRON poate fi aplicat pe toate suprafetele din beton noi sau vechi
Avantajul tehnologiei cristaline Penetron, reparațiile pot fi făcute fie din partea pozitivă, fie din partea negativă a structurii reducand astfel timpul si costurile de executie
In prezența umidității, PENETRON pătrunde adânc în masa betonului pentru a forma cristale insolubile care umplu micro-fisurile, porii și capilarele din beton - făcând betonul impermeabil și împiedicând patrunderea apei și a substanțelor chimice prin beton, chiar și sub o presiune hidrostatică ridicată. Fisurile care se dezvoltă pe durata de viață a betonului se auto-repara datorita PENETRON, rezultând o protecție permanentă a betonului.
Pentru reinnoirea suprafetelor expuse din beton si aleilor a fost utilizat materialul Penetron CR 90, mortar de reinnoire a suprafetelor din beton ce face ca suprafata degradata sa devina noua, astfel incat betonul vechi si uzat să devina nou. CR 90 este un mortar de reinnoire si reparatie al suprafetelor de beton de înaltă performanță, care se amestecă numai cu apă Penetron CR 90 este solutia rentabila și durabila la înlocuirea costisitoare a betonului. Penetron CR 90 corectează atât suprafețele orizontale, cât și cele verticale care sunt uzate, și deteriorate.
“Prin alegerea solutie Penetron, au fost reduse costurile privind transportul deseurilor, baza de cercetare fiind situate intr-o zona montana si greu accesibila.Materialele Penetron fiind sigure si non- toxice pentru pesti. Ușurința în aplicare a ajutat la menținerea lucrărilor de reparație și restaurare pe drumul cel bun”.adaugă Cristian Serban”, manager Izo complet SRL, contractor autorizat Penetron.
Betonul tratat cu solutiile Penetron are avantajul de a preveni deteriorarea ulterioară, crescând astfel durata de viață a structurii de beton și reducând cantitatea de întreținere necesară în viitor.
Penetron asigura asistenta tehnica precum si scolarizarea aplicatorilor.