metro-sp

Ca organizator a catorva evenimente sportive de prim rang -Campionatul Mondial de Fotbal FIFA World Cup 2014 si Jocurile Olimpice de vara din 2016, Brazilia s-a angajat la cateva upgrade-uri majore pentru sistemul de transport public, in cel mai mare oras al sau, São Paulo, pentru a putea gestiona cresterea asteptata in turism.

Metroul din Sao Paulo este principalul sistem de tranzit rapid în metropola si cel mai mare din Brazilia. Linia 4, adaugata recent este de 12,8 km lungime, cu 11 statii de-a lungul întregului traseu. Se asteapta sa serveasca aproape un milion de utilizatori in fiecare zi – chiar dînainte de a incepe evenimentele sportive in oras.

Lucrand cu contractorii și ingineri in constructii civile binecunoscuti, Penetron Admix a fost aples după ce s-au facut numeroase teste de compatibilitate, durabilitate și performanta. Penetron Admix a contribuit la creșterea rezistentei la penetrarea apei si a imbunatatit durabilitatea betonului la toate cele 11 statii de metrou a liniei 4

Performanta Penetron Admix a fost un factor cheie în caietul de sarcini. Mai mult decât atât, includerea Penetron Admix în betoane a dat echipei de constructie un avantaj major -economie de timp, realizanduse concomitent cu constructia si hidroizolarea structurii.

 

MATERIALE FOLOSITE PENTRU HIDROIZOLARE STRUCTURI

Metroul din Sau Paulo

Metroul din Sau Paulo

Metroul din Sau Paulo