Penetron Acrylic Patch

Mortar pe baza de ciment cu polimeri modificati pentru reparații vertical -orizontale poduri, parcari, rampe, parapeți, grinzi de beton

PENETRON® ACRYLIC PATCH este un mortar monocomponent compus din ciment și polimeri speciali, gata de utilizare, cu întărire rapidă, si auto-lipire fiind mai puternic decât betonul obișnuit. Proprietatea de priză rapidă a PENETRON® ACRYLIC PATCH este extrem de avantajoasă în situațiile în care timpul de nefuncționare trebuie redus la minimum, cum ar fi lucrările urgente de reparații pe autostradă sau cele industriale. PENETRON® ACRYLIC PATCH atinge aproape jumătate din rezistența sa maximă în 24 de ore și poate accepta încărcături la o oră de la plasarea inițială. Proprietățile adezive ale PENETRON® ACRYLIC PATCH asigură reparații sigure, rezistente și de lungă durată ale cavităților și fisurilor pe toate tipurile de suprafețe din beton sau stuc. Amplificatorul de aderență din PENETRON® ACRYLIC PATCH este un polimer sintetic care oferă un scut impermeabil împotriva presiunii hidrostatice normale.

Penetron Acrylic Patch

Sunați un specialist pentru detalii legate de proiect și materiale: 0742 454 382

Polimeri sintetici din Penetron Acrylic Patch asigură o aderență ridicată la suprafață, rezistență și uniformitate; silicați selectați asigură reparații de lungă durata; Cimentul Portland oferă rezistență ridicată la compresiune, tracțiune și încovoiere; iar catalizatori asigură o priză și o expansiune rapidă; in timp ce plastifianții oferă consistența amestecului, o aplicare ușoară și durată de viață extinsă.

Penetron Acrylic Patch este ideal pentru lucrări de reparație pentru poduri, parapeți, borduri din beton, grinzi din beton orizontale si vertical, ancorare balustrada ( sau orice tip de ancora), reparații stâlpi, coloane din beton, prefabricate de beton, reparații scări, îmbinarea conductelor din beton ( sau orice tip de îmbinări), parcări, rampe, piscine, bazine de apa, canale de scurgere, etc.

De ce să folosești Acrylic Patch? Iată câteva avantaje:

  • Testat științific și formulat pentru a face fata unui nivel ridicat de compresiune, la întindere și la încovoiere
  • Aplicare ușoară, lucrabilitate și auto-nivelare
  • Fixare rapidă - fixare inițială în numai 15 minute. Fixare finala în 30-45 minute
  • Elimină costurile pentru manopera
  • Auto-adezivitate
  • Rezistență la atac chimic
  • Aderența durabilă pe suprafața
  • Conținut zero de substanțe organice volatile (VOC) și este sigur pentru utilizare atât în exterior, cât și în spații închise