Ozone Residence

Penetron impermeabilizeaza un complex rezidential din Brașov -Ozone Residence

Ozone Residence se găsește într-una dintre cele mai dinamice zone imobiliare ale Brașovului, în imediata apropiere a lanțurilor de magazine din zona mall Coresi

Primul bloc din cele trei planificate va fi predat la cheie în Decembrie 2019. Blocurile sunt structurate pe 4 etaje, într-un ansamblu format din 3 cladiri ce cuprind 100 de apartamente.

Ansamblul residential cuprinde parcare supraterană de 38 de locuri, marea lor majoritate (87) fiind locuri de parcare subterane. ” Ideea este simplă. mai puține locuri de parcare supraterane pentru mașini, mai mult spațiu pentru locuitori.” - declara beneficiarul proiectului.

Sistemul Penetron Admix a fost alegerea executantului lucrării Le Bon Projet Srl. si a beneficiarului Ozone Residence în colaborare cu specialiștii Penetron România, beneficiile fiind înlocuirea învelișului hidroizolant clasic tip carton bituminous, care necesită timp de execuție îndelungat și garanție limitată în timp.

Materialele Penetron au o capacitate de protecție, de autoreparare fisuri, au rezistență la îngheț dezgheț si sunt anticorozive, acestea fiind avantajele unei construcții în care calitatea și durabilitatea primează. 

MATERIALE FOLOSITE PENTRU IMPERMEABILIZAREA COMPLEXULUI REZIDENTIAL

PENETRON ADMIX – Impermeabilizare și protecție totală A fost adăugat în amestecul de beton în timpul dozării pentru garajul subteran, pentru pereții diafragmă ai subsolului și planșeul superior înglobat în sol.

BANDĂ SW-45 Rapid tip A –Cordon bentonitic expandabil în contact cu apa A fost folosit pentru etanșarea rosturilor constructive pereți- diafragmă-radier si la alte etanseitati precum conductele de trecere.

PENECRETE MORTAR - Mortar de reparații neconformități Folosit la reparații locale, etanșeitate dopuri tehnologice

Imagini din timpul lucrarilor de impermeabilizare  la Ozone Residence

Vedere de ansamblu Complex Residential Ozone Residence