Platinum Residence poza de ansamblu

Penetron pastreaza parcarile subterane uscate la Platinium Residence, Brasov

Proiect: Impermeabilizare structuri din beton la ansamblu rezidențial
Locație: ansamblul rezidențial Platinum Residence din Brașov
Tip lucrare: Impermeabilizare structuri din beton
Materiale Folosite: Penetron Admix, Penebar SW-45 Rapid

Penetron Admix Penebar SW-45 Rapid

Vedere de ansamblu acoperis verde Platinum Residence

Vedere de ansamblu complex rezidential Platinium Residence

In anul 2020 s-a inceput constructia noului ansamblul rezidențial, din Brasov in zona Coresi. Avand în apropiere toate facilitățile dorite pentru o viaţă de calitate într-un cadru liniștit, departe de agitația urbană.
Ansamblul residential cuprinde 2 blocuri a cate 95 de apartamente, de 2 si 3 camere. Noutatea ansamblului residential este dată de integrarea spațiilor verzi și a zonelor de relaxare în conceptul arhitectural al proiectului. Platinum Residence este primul proiect imobiliar din Brașov care a ales să creeze spații verzi pe acoperișul blocurilor.

Cu un concept architectural deosebit ansamblul residential Platinium Residence dispune de zonă de relaxare și spații verzi, locuri de joacă frumos amenajate precum si de parcare supraterana si subterana

Soluția Green de protectie si durabilitate pentru construcții -Sistemul PENETRON

Pentru a oferi în continuare cele mai sigure și eficiente solutii green de protectie si durabilitate pentru construcții Platinum Resicence a ales sa foloseasca sistemul Penetron de protectie, auto-reparare fisuri, rezistenta la ciclul inghet – dezghet si aticoroziv.

Pentru impermeabilizarea parcarii subterane, s-a folosit Penetron Admix a fost adaugat in aproximativ 2500 mc de beton - planșeu, pereți diafragma, a radierului si a stâlpilor de susținere ale parcarii.

Pentru a asigura o etanseitatea permanenta a rosturilor constructive dintre radier si peretii diafragma s-a utilizat cordonul bentonitic expandabil Penebar SW-45 Rapid tip A pe tot perimetrul cladirii, aproximativ 630 metri liniari.

PENETRON ADMIX se adauga în betonieră sau în cifă înainte de turnare. Ingredientele active din amestecul de beton, reaționează cu umiditatea acestuia pentru a forma cristale insolubile care autorepara și etanșează toate micro fisurile, porii și capilarele din beton, devenind o parte integrantă a acestuia. Acest lucru face ca betonul să fie impermeabil si protejat pe toata durata de viață a structurii.