1 Feb

Politica de Confidentialitate

(0)

In scopul de a oferi servicii de calitate, de a raspunde cat mai rapid solicitarilor dumneavoastra este posibil sa ne incredintati informatii cu caracter personal. Politica de confidentialitate are scopul de a explica ce date culegem si cum le folosim.

Politica noastra de confidentialitate explica:

  • ce informatii colectam si de ce le colectam aceste informatii;
  • cum utilizam respectivele informatii;

Culegem informatii in urmatoarele moduri:

Informatii pe care ni le oferiti. Utilizarea formularelor publicate pe website prin care transmiteti date personale in vederea unei solicitari sau in scop de informare, presupune ca sunteti de acord ca aceste date sa fie colectate, stocate si prelucrate de catre Penetron Romania, pe o perioada nedeterminata, in vederea unor contacte ulterioare. De asemenea, sunteti de acord sa primiti din partea Penetron Romania oferte, sau informari.

Cookie-urile si tehnologiile similare. Este posibil sa folosim diverse tehnologii pentru a culege si a stoca informatii cand accesati website-ul nostru, iar aici pot fi incluse utilizarea cookie-urilor si a tehnologiilor similare.
Informatiile pe care le culegem le tratam ca pe informatii cu caracter personal.

Cum utilizam informatiile pe care le colectam

Utilizam informatiile pe care le colectam in scopul de a oferii servicii cat mai bune, rapid, si in scopul de a va informa.
Nu trimitem informatiile personale unor companii, organizatii si persoane din afara Penetron Romania, decat din motive legale sau cu acordul expres si neechivoc al persoanei vizate. (respectarea legii aplicabile, a reglementarilor, a procedurilor legale sau a solicitarilor guvernamentale executorii)