PU 806 E -Sigilant mat cu poliuretan bicomponent, pigmentat și fotostabil, ecologic, testat și acreditat conform AGBB

PU 806 E
PU 806 E este un sigilant poliuretanic bicomponent de înaltă calitate, pigmentat, pentru etanșarea mată a acoperirilor cu rășină epoxidică și poliuretanică. PU 806 E se bazează pe o nouă tehnologie ecologică și oferă o alternativă excelentă la materialele de etanșare cu conținut de solvent, le poate înlocui în zone largi. PU 806 E Clean este un strat poliuretanic bicomponent de rășină epoxidică prevăzut cu o protecție preventivă împotriva contaminării bacteriene. Aceasta ajută la producerea de suprafețe igienice permanent, chiar și între ciclurile de curățare și dezinfecție necesare. Notă: Informațiile de aplicare și datele tehnice ale PU 806 E Clean nu diferă de produsul standard. Etanșatorul are ca rezultat suprafețe uniforme, mate, cu un aspect plăcut și atrăgător. „Efectul de oglindă” al acoperirilor lucioase este redus. Produsul este utilizat de preferință pentru zonele cu solicitări vizuale. PU 806 E se seteaza prin uscare fizică și reticulare chimică si formeaza o peliculă robustă consistentă. Produsul are ca rezultat o pelicula durabila dura si, rezistenta la abraziune, fotostabila, cu puțină tendință de colorare. Foarte usor de curățat. PU 806 E oferă o bună rezistență la soluții apoase, acizi și alcali diluați, precum și motorină și păcură. În plus, produsul are tendinta foarte mica de patare cu produse chimice de uz casnic sau a produselor alimentare, a băuturilor și a tutunului, cum ar fi bere / bere, vin roșu sau cocs. Datorită calibrării permeabile la vapori de apă, produsul poate fi utilizat ca etanșant pentru acoperiri permeabile precum EP 785 HS. PU 806 E oferă o bună aderență pe diferite substraturi și poate fi utilizat pe suprafețe epoxidice și poliuretanice vechi după efectuarea unui test și testarea stratului intermediar. În mod alternativ, utilizați sigilant PU 806 E - Perete (acoperire crescută pentru pereți) și PU 806 E - R10 (grad de rezistență la alunecare R10). Produsele sunt certificate conform „Indoor Air Comfort Gold” și îndeplinesc cerințele pentru o certificare de construcție durabilă conform DGNB (Germania), LEED (Statele Unite) sau BREEAM (Marea Britanie). „Indoor Comfort Gold” îndeplinește cele mai înalte cerințe în ceea ce privește emisia de compuși organici volatili și respectă nu numai limitele germane ale AgBB sau ABG, ci și ale reglementărilor privind emisiile din multe alte țări europene. Notă: Suprafețele etanșe oferă o rezistență limitată la sarcina mecanică. Echipamentul de manipulare a materialelor poate afecta sau distruge sigiliul. Utilizare limitată. În zonele umede foarte sau frecvent, precum și în zonele expuse substanțelor chimice, sigiliile care conțin solvenți ar fi mai potrivite

date tehnice
date tehnice
date tehnice
data sheet
lucrari
lucrari

 • PU 806 E este folosit ca un sigilant mat pigmentat pentru acoperiri de rășină epoxidică și poliuretan de înaltă calitate pentru zonele interioare cu cerințe speciale de aspect optic.
 • Zonele comerciale cu sau fără împrăștieri decorative cum ar fi săli de expoziții, zone de expoziție, magazine, birouri, se utilizează pe pardoseli decorative din terrazo ca etanșator de finisare și așa mai departe. Se utilizează de obicei pentru podele cu sau fara trafic de echipamente de manipulare a materialelor.
 • Potrivit ca finisaj pentru acoperiri decorative de înaltă calitate, foto-stabile, flexibile din PU 410. Pentru zonele interioare.
 • Potrivit ca finisaj pentru acoperiri decorative de înaltă calitate, foto-stabile, flexibile din PU 410. Pentru zonele interioare.
 • Etanșant mat pentru acoperiri permeabile la vapori de apă precum de ex. EP 785 HS, cu sau fără așchii (fulgi).
 • Sigilați și refaceți rășinile epoxidice vechi și rășinile poliuretanice după testare și pregătire adecvate.
 • Etanșator de finisare pentru acoperiri de ciment temperat, precum și suprafețe de beton împământate, după amorsare cu EP 727 E (efectuați o încercare pentru testare).
 • Folosiți ca sigilant mat pentru acoperiri de perete din EP 652 W. Folosiți alternativ produsul nostru PU 806 E - WALL. Rețineți informațiile despre produs!
 • Suprafață mată
 • Testată, cu emisii reduse
 • Ecologic
 • Rezistent la abraziune
 • Miros redus
 • Permeabil la vapori
 • Aderență excelentă
 • Aspect uniform
 • Ușor de manevrat

Întreabă un specialist!

Cereți părerea unui specialist. Vă va putea spune dacă produsul este potrivit  și care sunt avantajele tehnologiei Penetron

Lasă-ne un mesaj!

Lăsați-ne un mesaj în care să ne descrieți problema dumneavoastră. Un specialist vă va răspunde în scurt timp

Cere o cotație de preț!

Cereți o cotație de preț pentru lucrarea dumneavoastră. Dați-ne căt mai multe detalii pentru a vă putea oferi soluția optimă