Reabilitarea tribunelor Stadionului Municipal Zalău

Reabilitarea si impermeabilizarea tribunelor din beton

Proiect: Reabilitarea si impermeabilizarea tribunelor din beton
Locatie: Zalau, Salaj
Antreprenor general: SC Avril SRL
Materiale folosite: PENETRON ADMIX, PENESEAL FH-PS, PENETRON, ACRYLIC PATCH

PENETRON ADMIX PENESEAL FH-PS PENETRON ACRYLIC PATCH

Sunați un specialist pentru detalii legate de proiect și materiale: 0742 454 382

Stadionul Municipal Zalău este un stadion multifuncțional, fiind folosit in special pentru meciuri de fotbal. Stadionul are o capacitate de aproximativ 3.500 de locuri din care 1.000 pe scaune, 1.500 pe bănci și 1.000 în picioare.
De la construcția sa inițială în 1946 stadionul a mai fost renovat între anii 2017 și 2018, cu toate acestea, expunerea la condițiile de mediu au avute efecte negative asupra tribunelor din beton expuse interperiilor acestea fiind deteriorate.
Lucrările de reabilitare ale tribunelor din beton, au cuprins decopertarea și curățarea pardoselilor din beton, în scopul pregătirii suprafeței tribunei, și refacerea acesteia fiind necesară hidroizolarea, etanșarea, rostuirea și sigilarea întregii suprafețe.
Solutia de impermeabilizare cu Sistemul Penetron propusa de catre departamentul tehnic Penetron, a fost agreata de catre antreprenorul lucrarii SC AVRIL SRL si de catre beneficiar Primaria Municipiului Zalău, aceasta fiind durabila cu un timp scurt de executie.

Sistemul de protectie totala a betonului Penetron

Penetron Admix a fost inclus în proiectul de reabilitare a tribunelor din beton a stadionului pentru capacitatea sa de a impermeabiliza și de a oferi protectie totala betonului. Au fost protejati aproximativ 1500 m2
De asemenea Penetron Admix oferă protecție împotriva atacului chimic, elimină carbonatarea, protejează împotriva fenomenului de îngheț- dezgheț
Penetron Admix oferă un timp de execuție scurt, prin adaugare direct la turnare în cifă, în comparație cu alte produse și sisteme tradiționale de hidroizolare care necesita timp de asteptare până la aplicare precum și o tehnică de fixare.
Penetron Admix ofera o serie larga de avantaje față de un sistem de membrană convențional, inclusiv reducerea costurilor, ușurința utilizarii și practic lipsa întreținerii
Adăugat în timpul dozării, PENETRON ADMIX crește semnificativ durabilitatea și durata de viață a betonului cu pana la 100 ani conform legii lui Fick

Sigilarea si durificarea suprafetei

Materialul transparent de etanșare si sigilare PENESEAL FH- PS a fost folosit pentru a trata 1550 m2 de beton pentru a asigura o suprafață de beton etanșată, durificată cu rezistentă la traffic, uv, praf, obtinand un beton densificat, care se îmbunătățește odată cu trecerea timpului.
PENESEAL ™ FH-PS este format din componente care sunt capabile să pătrundă adânc în porii betonului.
Sarcina sa electrică îi permite să reacționeze cu umiditatea betonului pentru a forma un gel insolubil, ceea ce face ca betonul să fie mai rezistent la apă. Nano particulele sunt mai eficiente în umplerea suprafețelor neuniforme, făcând betonul mai rezistent la abraziune, trafic, atac chimic, praf etc
Penetron tratament de impermeabilizare pentru structuri existente din beton, a fost utilizat pentru impermeabilizarea suprafelelor din beton Penetron este un material hidroizolant integral cristalin aplicat la suprafață, impermeabilizând și protejând în profunzime betonul.
PENETRON ACRYLIC BONDCRETE este un latex acrilic 100% lichid utilizat ca adaos de înaltă rezistență acesta a fost utilizat ca agent de legătură a fost utilizat pentru lipirea suprafetelor existente din beton cu cele nou turnate.
Pentru prinderea elementelor de fier si inlocuirea ancorarii a fost utilizat Acrylic Patch.
PENETRON® ACRYLIC PATCH este un compus de ciment cu polimer special, pentru reparații universale. Este gata de utilizare, cu întărire rapidă, si auto-lipire fiind mai puternic decât betonul obișnuit

Rezultatul final

Ca soluție integrală de protectie totala, impermeabilizare si durificare tehnologia cristalină Penetron oferă, protecție împotriva îngheț-dezgheț și coroziune, ofera proprietăți de auto-reparare a fisurilor, oferind o protectie totala de durata.