Pastravaria
Pastravaria

Sistemul Penetron este soluția aplicată pentru hidroizolarea si impermeabilizarea bazinelor cu păstrăv de la Vistișoara

Beneficiarul a ales pentru repararea bazinului care prezenta pierderi de apa, soluția propusa de reprezentanții Penetron, datorită proprietăților speciale a materialelor, in primul rănd pentru faptul ca este non-toxic (NSF 61 certificat pentru aplicare cu apa potabila)

Materialele se pot aplica pe structuri din beton aflat permanent in contact apa, sub presiune hidrostatica cu atac chimic, atât pe partea pozitiva cat si pe cea negativa a suprafeței.

Penecrete Mortar este un material anorganic, nu conține polimeri, și poate etanșa fisuri de pana la 0,4 mm. Este rezistent la cicluri îngheț/dezgheț, Zero VOC –nu conține compuși organici volatili și este sigur pentru utilizare atât în exterior cât și în spații închise.

Penetron asigura durabilitatea si protecția permanenta a suprafețelor din beton.

MATERIALE FOLOSITE PENTRU IMPERMEABILIZAREA BAZINELOR

PenetronPENETRON

Descriere pe scurt: Tratament de impermeabilizare pentru structuri existente din beton, Penetron este un material hidroizolant integral cristalin aplicat la suprafaţă, impermeabilizand şi protejând în profunzime betonul. PENETRON poate fi aplicat pe toate suprafetele din beton cu o bună calitate structurală – noi sau vechi.

detalii >>

Penecrete MortarPENECRETE MORTAR

Descriere pe scurt: Mortarul Penecrete este un mortar de etanşare şi reparatii, impermeabilizator prefabricat, integral cristalin pe bază de ciment si este compatibil cu toate sistemele de hidroizolare Penetron.

detalii >>