Beneficiarul a reclamat pierderi masive de apa din bazine datorita defectelor din turnare si o defectuoasa hidroizolatie. Structuriile din beton prezentau numeroase fisuri, rosturi de turnare defecte, segregari si distantiere de lemn ramase in structura betonului.Aceste bazine de apa sunt necesare pentru productia de materie prima pentru bere, fiind o situatie limita, datorita acestui fapt, ca timp de executie. Firma executanta a reparatiilor, aplicator sistem Penetron , SC Tunele Brasov, impreuna cu echipa Penetron a gasit solutia optima de stopare a infiltratiilor prin sistemul Penetron cristale active, aplicat prin pensulare, pe o suprafata aproximativa de 450 mp. Terminarea intr-un timp scurt a hidroizolatiei,  precum si aplicarea acestui sistem de impermeabilizare cu cristale active pe suprafete umede a surprins placut  beneficiarul.

SOLUTIA PENETRON DE HIDROIZOLARE SI REPARATIE A STRUCTURIILOR DIN BETON EXISTENTE:

Pentru remedierea situatiei s-a realizat un canal de etansare intre radier si elevatie, reparatia fisurilor mai mari de 0.4 mm, al segregarilor existente si a altor necomformitati constatate.
Dupa aceste operati s-au amorsat fisurile si segregarile cu PENETRON , apoi s-a trecut la umplerea lor in straturi succesive de maxim 2.5 cm cu PENECRETE MORTAR . Dupa reparatia tuturor fisurilor si segregarilor s-au aplicat doua straturi succesive de PENETRON prin pensulare.