fbpx

APLICAȚII

experienţă de peste

40 ani

Prezent în peste

125 ţări

Viaţa betonului creşte cu peste

60 ani

Aplicații de hidroizolare, impermeabilizare, reparare structuri

Produsele PENETRON sunt utilizate pentru tratarea structurile de beton expuse apei sau atacului chimic - care necesită o permeabilitate redusă, impermeabilizare permanentă și protecție, chiar și în condiții hidrostatice ridicate. Se aplică fie pe partea pozitivă (partea expusă la apă), fie pe partea negativă (partea opusă apei) și îndeplinește toate cerințele de impermeabilizare.

Sistemul PENETRON® a beneficiat de numeroase proiecte din întreaga lume, printre care:

Hidroizolatii direct in masa betonului, fara membrana

pentru structuri noi

Hidroizolarea betonului se face, prin adaugarea de PENETRON ADMIX in masa betonului înainte de turnare, in CIFA sau la stația de beton. PENETRON ADMIX este este un ciment portland, integral cristalin, care face ca betonul sa devina impermeabil si il protejaza de deteriorarea provocata de condițiile de mediu dure, fără sa fie nevoie ca ulterior sa se facă hidroizolarea sa.

Hidroizolarea este permanenta si soluția permite auto-vindecarea structurii prin creșterea cristalelor, acolo unde apar fisuri mai mari de 0.4 mm. PENETRON ADMIX a fost special creat pentru a da betonului o rezistenta mărita la atacul chimic precum si la condiții de temperatura extreme, precum ciclul inghet-dezghet.  Consultați reprezentatul tehnic Penetron pentru proiectul dvs.

Adăugarea de PENETRON ADMIX în masa betonului înainte de turnare, in CIFA

Repararea si hidroizolarea structurilor din beton

pentru structuri existente

REPARATIE NECONFORMITATI cu PENETRON

Pentru repararea si hidroizolarea structurilor din beton existente se folosesc produse de hidroizolare prin cresterea cristalelor, PENETRON -un material hidroizolant integral cristalin aplicat la suprafaţă, care impermeabilizează şi protejează betonul în profunzime si PENECRETE MORTAR - un mortar de etanşare şi reparatii, impermeabilizator prefabricat, integral cristalin pe bază de ciment.

Rezervoare de apă potabilă și acvarii,
Canale și rezervoare de epurare si tratare a apei,
Tuneluri și structuri de trafic,
Fundații și subsoluri si bolți subterane,
Instalații industriale, Punți de parcare
Placi, pereți de diafragmă și structuri de acoperiș din beton
... și multe alte proiecte care au necesitat sporirea durabilității și a protecției

Protecția, durificarea, sigilarea pardoselilor din beton

cu trafic moderat sau intens

Pardoselile din beton a spațiilor de producție, depozitelor cu trafic greu, parcărilor subterane și supraterane, terasamentele cu trafic, suportă greutatea și presiunea sarcinilor operațiunilor de rutină. Pardoselile industriale trebuie să fie rezistente la trafic intens si impact și să fie ușor de întreținut. Pardoselile din beton din supermarket-uri, centre comerciale, parcări, depozite și hale industriale, sunt durificate pentru a avea o rezistență ridicată la acțiunea factorilor de stres mecanic, precum și la factorii climatici și a atacului chimic.

Betonul hidroizolat și durificat împiedică infiltrarea apei și oferă acestuia rezistență mecanica. Suprafețele cu un grad de impermeabilitate inadecvat poate afecta calitatea și durabilitatea pardoselilor.

Sigiliile lichide, reactive chimic Penetron protejează betonul pe toată durata acestuia, prin creșterea durității, impermeabilității precum și costuri de întreținere foarte reduse.

Protecția, durificarea, sigilarea pardoselilor din beton

Recomandat pentru hidroizolarea / impermeabilizarea structurilor din beton:

Hidroizolare fundatiiFundația asigura stabilitatea clădirii, cu condiția să fie bine proiectată, solidă si impermeabilizată corect. Lucrările de hidroizolare – impermeabilizare a fundației sunt necesare întrucât acestea protejează de infiltrațiile de apă, elimina ascensiunea umidității (ex: din fundație spre zidurile de cărămidă) protejează fier betonul, adică, structura de rezistența a fundației din beton. citește mai mult

Bazine de apăUna dintre problemele cele mai importante cu care se confruntă un constructor la realizarea unui bazin de apă, este impermeabilizarea acestuia.
Soluțiile de impermeabilizare se aplica pentru bazinele din beton cum ar fi rezervor de apa potabila, pentru stingerea incendiului sau rezervoare de decantare ape pluviale. Impermeabilizarea bazinelor de beton se realizează prin cristalizarea activa oferita de Penetron.
citește mai mult

hidroizolare-parcare-subteranaTratarea si impermeabilizarea structurii din beton este foarte importantă pentru rezistența si durabilitatea parcării subterane.
Simplitatea utilizării Penetron Admix, amestec de impermeabilizare cristalin, adăugat direct in masa betonului, permite să se construiască structuri economice și durabile într-un interval mai scurt de timp, care durează cu până la 60 de ani mai mult față de caracteristicile inițiale ale structurilor din beton.
citește mai mult

Hidroizolare terasa Pentru hidroizolarea teraselor expuse si acoperișurilor din beton vă recomandăm Peneseal Pro -un sigiliu lichid pentru suprafețe de beton aplicat prin pulverizare care formează o barieră în interiorul suprafeței de beton, sub forma de gel care protejează betonul împotriva pătrunderii apei și sigilează fisurile existente cu o dimensiune de până la 2mm în contact permanent cu apa. Aplicat pe o suprafață de beton, reacționează cu betonul pentru a forma un gel. Acest gel sigilează porii, capilarele și fisurile. Câtă vreme apa este prezentă, produsul va rămâne activ și va sigila fisurile de până la 2 mm existente sau ulterioare. citește mai mult

Hidroizolare pereti rigips baie

Multe din băile si bucătăriile apartamentelor, se confruntă umiditatea excesivă. Prevenirea apariției umezelii ar trebui luata in calcul din stadiul incipient al unei construcții sau renovări.

Lipsa hidroizolației sau existența uneia defectuoase duce la apariția mucegaiului, degradarea vopselei, tencuieli, stratului suport al faianței sau gresiei și chiar pereților. citește mai mult

Penetron protejeaza
betonul impotriva inghetului

Penetron autorepara
fisuri

Penetron anti-coroziv / Penetron ajuta la combaterea coroziunii

Hoteluri realizate cu tehnologia
PENETRON

APLICAŢII, AVANTAJE ŞI CERTIFICĂRI

„Ne străduim în mod consecvent să oferim produse de cea mai bună calitate și suportul tehnic necesar pentru a asigura succesul proiectelor clienților noștri – oriunde în lume”

Robert Revera, President & CEO
APLICAŢII

Produsele PENETRON sunt utilizate pentru tratarea structurile de beton expuse apei sau atacului chimic - care necesită impermeabilizare permanentă și protecție...

AVANTAJE

PENETRON ® devine parte integrala a betonului, formand un corp comun cu acesta, si ii creste rezistenta si durabilitatea. Sistemul, ofera astfel urmatoarele beneficii.

CERTIFICĂRI

Certificate TUV Rheinhald of North America, Inc. – ISO 9001:2008 a fost satisfacut.
Produsele Penetron îndeplinesc toate cerinţele pentru a purta marca CE...

toate certificarile