APLICAȚII de hidroizolare

experienţă de peste

40 ani

Prezent în peste

125 ţări

Viaţa betonului creşte cu peste

60 ani

Aplicații de hidroizolare, impermeabilizare, reparare structuri din beton

Aplicațiile produselor PENETRON de hidroizolare / impermabilizare / reparare au la bază tratarea structurile de beton expuse apei sau atacului chimic - care necesită o permeabilitate redusă, impermeabilizare permanentă și protecție, chiar și în condiții hidrostatice ridicate. Se aplică fie pe partea pozitivă (partea expusă la apă), fie pe partea negativă (partea opusă apei) și îndeplinește toate cerințele de impermeabilizare.

Sistemul PENETRON® este folosit în numeroase proiecte din întreaga lume, pentru hidroizolare/ impermeabilizare/ reparare structuri din beton precum:

  • Fundații și subsoluri si bolți subterane
  • Rezervoare de apă, (inclusiv potabilă), acvarii, canale și rezervoare de epurare si tratare a apei, baraje
  • Hidroizolare avansată pentru acoperișuri si terase cu trafic
  • Parcari subterane
  • Eliminarea umidității din băi, bucătării, balcoane, terase
  • Tuneluri
  • Structuri de trafic
  • Instalații industriale, Punți de parcare
  • Placi, pereți de diafragmă și structuri de acoperiș din beton
  • ... și multe alte proiecte care au necesitat sporirea durabilității și a protecției

BETONUL

este al doilea cel mai consumat produs de pe pământ, după apă

Pentru structuri noi -betoane proaspete

fundatii-1024x512

Hidroizolatii direct in masa betonului

Hidroizolarea betonului se face, prin adaugarea de PENETRON ADMIX in masa betonului înainte de turnare, in CIFA sau la stația de beton.

PENETRON ADMIX

Este este un ciment portland, integral cristalin, care face ca betonul sa devina impermeabil si il protejaza de deteriorarea provocata de condițiile de mediu dure, fără sa fie nevoie ca ulterior sa se facă hidroizolarea sa.

Hidroizolarea este permanenta si soluția permite auto-vindecarea structurii prin creșterea cristalelor, acolo unde apar fisuri mai mari de 0.4 mm. PENETRON ADMIX a fost special creat pentru a da betonului o rezistenta mărita la atacul chimic precum si la condiții de temperatura extreme, precum ciclul inghet-dezghet.  Consultați reprezentatul tehnic Penetron pentru proiectul dvs.

Pentru structuri din beton vechi

reparatii beton

Repararea si Hidroizolarea structurilor din beton

Pentru repararea si hidroizolarea structurilor din beton existente se folosesc produse de hidroizolare prin cresterea cristalelor,

PENETRON

Pentru repararea si hidroizolarea structurilor din beton existente se folosesc produse de hidroizolare prin cresterea cristalelor, PENETRON -un material hidroizolant integral cristalin aplicat la suprafaţă, care impermeabilizează şi protejează betonul în profunzime si PENECRETE MORTAR - un mortar de etanşare şi reparatii, impermeabilizator prefabricat, integral cristalin pe bază de ciment.

Rezervoare de apă potabilă și acvarii, canale și rezervoare de epurare si tratare a apei, tuneluri și structuri de trafic, fundații și subsoluri si bolți subterane, instalații industriale, punți de parcare
placi, pereți de diafragmă și structuri de acoperiș din beton

Aplicații de hidroizolare / impermeabilizare / reparere ale produselor PENETRON

Hidtoizolare fundatie

Hidroizolare FUNDAȚII

Impermeabilzarea fundației, prelungește durata de viață a structurii din beton.

Hidroizolarea FUNDAȚIEI este importantă

Fundația asigura stabilitatea clădirii, cu condiția să fie bine proiectată, solidă si impermeabilizată corect. Lucrările de hidroizolare – impermeabilizare a fundației sunt necesare întrucât acestea protejează de infiltrațiile de apă, elimina ascensiunea umidității (ex: din fundație spre zidurile de cărămidă) protejează fier betonul, adică, structura de rezistența a fundației din beton.

hidroizolare pardoseli

PARDOSELI din Beton

Protecția, durificarea, sigilarea pardoselilor din beton cu trafic moderat sau intens

PARDOSELI cu trafic moderat sau intens

Pardoselile din beton a spațiilor de producție, depozitelor cu trafic greu, parcărilor subterane și supraterane, terasamentele cu trafic, suportă greutatea și presiunea sarcinilor operațiunilor de rutină.

Pardoselile industriale trebuie să fie rezistente la trafic intens si impact și să fie ușor de întreținut.

Bazinele sunt protejate de PENETRON ADMIX

impermeabilizarea BAZINE

Hidroizolarea/ impermeabilizarea bazinelor

Hidroizolarea/ impermeabilizarea bazinelor

Una dintre problemele cele mai importante cu care se confruntă un constructor la realizarea unui bazin de apă, este impermeabilizarea acestuia.

Soluțiile de impermeabilizare se aplica pentru bazinele din beton cum ar fi rezervor de apa potabila, pentru stingerea incendiului sau rezervoare de decantare ape pluviale.

hidroizolare-parcare-subterana

Hidroizolare PARCĂRI SUBTERANE

Tratarea si impermeabilizarea structurii din beton pentru rezistența si durabilitatea parcărilor subterane.

Hidroizolarea PARCĂRILOR SUBTERANE

Simplitatea utilizării Penetron Admix, amestec de impermeabilizare cristalin, adăugat direct in masa betonului, permite să se construiască structuri economice și durabile într-un interval mai scurt de timp, care durează cu până la 60 de ani mai mult față de caracteristicile inițiale ale structurilor din beton.

Protectia drumurilor din beton

Protecția DRUMURILOR din BETON

PENETRON protejează drumurulie din beton

Protecția DRUMURILOR din BETON

Drumurile din beton tratat cu Penetron Admix vor dura mai mult și vor necesita o întreținere minimă datorită naturii impermeabile a betonului tratat cu Penetron Admix. Betonul impermeabil s-a dovedit a fi rezistent la carbonatare, la ciclurile de îngheț-dezgheț, la coroziune și la atacul de sulfat, ceea ce îl face o soluție durabilă și permanentă.

Hidroizolare terase

HidroizolareTERASE

Hidroizolare avansata pentru acoperișuri si terase din beton cu trafic

Hidroizolarea TERASE

Pentru hidroizolarea teraselor expuse si acoperișurilor din beton vă recomandăm Peneseal Pro -un sigiliu lichid pentru suprafețe de beton aplicat prin pulverizare care formează o barieră în interiorul suprafeței de beton, sub forma de gel care protejează betonul împotriva pătrunderii apei și sigilează fisurile existente cu o dimensiune de până la 2mm în contact permanent cu apa.

hidroizolare-pereti-rigips-baie

Hidroizolare BĂI, BUCĂTĂRII, BALCOANE

Eliminarea permanenta a umidității din băi, bucătării sau balcoane

BĂI, BUCĂTĂRII,BALCOANE

Multe din băile si bucătăriile apartamentelor, se confruntă umiditatea excesivă. Prevenirea apariției umezelii ar trebui luata in calcul la construcție sau renovare.
Lipsa hidroizolației duce la apariția mucegaiului, degradarea vopselei, tencuieli, stratului suport al faianței sau gresiei și chiar pereților.

Penetron protejeaza
betonul impotriva inghetului

Penetron autorepara
fisuri

Penetron anti-coroziv / Penetron ajuta la combaterea coroziunii

Hoteluri realizate cu tehnologia
PENETRON

Ne găsiţi şi pe:

toate certificarile