Hidroizolarea / impermeabilizarea bazinelor și rezervoarelor

  • Bazine de incendiu
  • Rezervoare de apa (inclusiv potabila)
  • Bazine stații de epurare
  • Rezervoare deversare apă uzată
  • Bazine piscicole
  • Bazine de retenție a apelor pluviale

 

penetron-logo

experienţă de peste

40 ani

Prezent in peste

125 ţări

Viaţa betonului creşte cu peste

60 ani

Hidroizolarea/ impermeabilizarea bazinelor de retenție apa

Una dintre problemele cele mai importante cu care se confruntă un constructor la realizarea unui bazin de apă, este impermeabilizarea acestuia.

Soluțiile de impermeabilizare se aplica pentru bazinele din beton cum ar fi rezervor de apa potabila, pentru stingerea incendiului sau rezervoare de decantare ape pluviale. Impermeabilizarea bazinelor de beton se realizează prin cristalizarea activa oferita de Penetron.

Reducerea Permeabilitatii în Conditii de Presiune Hidrostatică

Similar cu procedeul pentru amestecurile cristaline, ingredientele active din PENETRON ADMIX® reacționează cu produsele secundare hidratării cimentului, în prezența apei, în structura de beton proaspăt sau întărit. Aceste reacții extind hidratarea și formează molecule suplimentare de silicat de calciu împreună cu cristale insolubile în întreaga masă a betonului. Aceste formațiuni insolubile se precipită în porii naturali și capilarele amestecului de beton pentru a reduce permeabilitatea betonului.

Când PENETRON ADMIX® este adăugat în beton în timpul amestecului rețeaua cristalină rezultată sigilează permanent fisurile fine pe măsură ce se dezvoltă pe tot parcursul vieții betonului. Produsele PENETRON au fost testate intens în laborator în condiții hidrostatice ridicate (inclusiv ASTM D5084, NBR 10.787 / 94, USAE CRD C48, BS EN 12390-8 și DIN 1048-5 Permeabilitate a apei). În aceste teste, rețeaua cristalină rezultată reduce eficient permeabilitatea probelor de beton în comparație cu probele de control; scurgerea în betonul tratat a fost eliminată, chiar și atunci când a fost expusă unor condiții de testare hidrostatice ridicate. ( citeste si PRAH Vs PRAN Absoprtion Vs Permeability (en))

Un REZERVOR ALB este o structura din beton complet hidroizolata din interiorul betonului, oferind astfel benficii substantiale atat constructorului cat si beneficiarului. Citește mai mult despre Rezervorul / Bazinul Alb

 

Tehnologia Penetron este complet fără compuși organici volatili (COV) și non-toxici compatibil cu apă potabilă. PENETRON este aprobat pentru a fi folosit în contact cu apa potabilă, ceea ce face potrivită utilizarea pentru bazinele de stocare a apei, rezervoare, stații de tratare a apei etc.

Durabile si rentabile produsele noastre aderă la cele mai înalte standarde de conformitate cu mediul și sunt testate continuu de laboratoare de testare recunoscute pentru a asigura respectarea celor mai recente standarde, inclusiv Normele ASTM și DIN. Completul nostru proces de producție de asigurare a calității ISO 14001.

Recomandate pentru: Rezervoare, instalații de canalizare si de tratare a apei subterane, bazine secundare de retenție, piscine. fundații tuneluri si sisteme de metrou componente pre-turnate.

Lucrări de hidroizolare / impermeabilizare bazine / rezervoare

APLICAŢII, AVANTAJE ŞI CERTIFICĂRI

„Ne străduim în mod consecvent să oferim produse de cea mai bună calitate și suportul tehnic necesar pentru a asigura succesul proiectelor clienților noștri – oriunde în lume”

Robert Revera, President & CEO
APLICAŢII

Produsele PENETRON sunt utilizate pentru tratarea structurile de beton expuse apei sau atacului chimic - care necesită impermeabilizare permanentă și protecție...

AVANTAJE

PENETRON ® devine parte integrala a betonului, formand un corp comun cu acesta, si ii creste rezistenta si durabilitatea. Sistemul, ofera astfel urmatoarele beneficii.

CERTIFICĂRI

Certificate TUV Rheinhald of North America, Inc. – ISO 9001:2008 a fost satisfacut.
Produsele Penetron îndeplinesc toate cerinţele pentru a purta marca CE...

toate certificarile