Hidroizolare FUNDAȚII

 

 

penetron-logo

experienţă de peste

40 ani

Prezent in peste

125 ţări

Viaţa betonului creşte cu peste

60 ani

Hidroizolarea / impermeabilizarea fundației este importantă

Fundația asigura stabilitatea clădirii, cu condiția să fie bine proiectată, solidă si impermeabilizată corect. Lucrările de hidroizolare – impermeabilizare a fundației sunt necesare întrucât acestea protejează de infiltrațiile de apă, elimina ascensiunea umidității (ex: din fundație spre zidurile de cărămidă) protejează fier betonul, adică, structura de rezistența a fundației din beton.

Betonul cu cel mai înalt nivel de durabilitate se realizează prin reducerea permeabilității păstrând apa și contaminanții din apă în afara componenței betonului. Institutul American de Beton (ACI), în * Raportul despre adaosurile chimice pentru beton, prezintă avantajele unei soluții de impermeabilizare cristalină ca „un produs superior pentru reducerea permeabilității betonului, sub presiune hidrostatică (în comparație cu silicati hidrofobi care blochează porii) , prin aceasta, crește semnificativ durabilitatea și durata de viață a structurii de beton.

Impermeabilzarea fundației, prelungește durata de viață a structurii din beton.

Utilizarea unei soluții de impermeabilizare integrală îmbunătățește durabilitatea betonului și reduce permeabilitatea. Această protecție adăugată ajută, de asemenea, la eliminarea mai multor probleme potențiale care pot compromite grav și deteriora structura. Principalele motive pentru deteriorarea betonului includ: coroziunea oțelului de armare datorită pătrunderii apei, daune cauzate de ciclurile repetate de îngheț-dezgheț, reacții alcalino-silicate (ASR) atacuri ale diverselor substanțe chimice agresive Ph 3-11 permanent , cum ar fi cloruri, sulfați și acizi .Daune cauzate de segregarea betonului . Autovindecare - Sistemul Penetron oferă betonului capacitatea de etansare si vindecare a microfisurilor până la 0,5 mm pe toată durata de viață. Devenind parte a structurii. Nu este necesar un tratament suplimentar sau de întreținere, eliminând si înlocuind membrana clasica de hidroizolare ( membrana bituminoasa, etc) 

Citește articolul "Hidroizolații clasice -membrane vs Hidroizolare cu Sistemul PENETRON"

De ce clienții au încredere că soluția noastră este cea mai potrivită pentru proiectul lor? Este vorba despre furnizarea de expertiză tehnica în timpul procesului de selecție, testarea eșantioanelor, răspunsul la orice întrebări care se ridică, asigurarea livrării la timp a produsului și a vizitelor de pe site-ul proiectului. Este modul în care ne concentrăm asupra lucrurilor corecte: ascultând și răspunzând cu explicații cinstite.

Proiecte de hidroizolare / impermeabilizare fundații

APLICAŢII, AVANTAJE ŞI CERTIFICĂRI

„Ne străduim în mod consecvent să oferim produse de cea mai bună calitate și suportul tehnic necesar pentru a asigura succesul proiectelor clienților noștri – oriunde în lume”

Robert Revera, President & CEO
APLICAŢII

Produsele PENETRON sunt utilizate pentru tratarea structurile de beton expuse apei sau atacului chimic - care necesită impermeabilizare permanentă și protecție...

AVANTAJE

PENETRON ® devine parte integrala a betonului, formand un corp comun cu acesta, si ii creste rezistenta si durabilitatea. Sistemul, ofera astfel urmatoarele beneficii.

CERTIFICĂRI

Certificate TUV Rheinhald of North America, Inc. – ISO 9001:2008 a fost satisfacut.
Produsele Penetron îndeplinesc toate cerinţele pentru a purta marca CE...

toate certificarile