Protecția, durificarea, sigilarea pardoselilor din beton

experienţă de peste

40 ani

Prezent în peste

125 ţări

Viaţa betonului creşte cu peste

60 ani

Protecția, durificarea, sigilarea pardoselilor din beton cu trafic moderat sau intens

din spații de producție, hale, supermarket-uri, depozite, parcări, terasamente.

Betonul are o capacitate ridicată de absorbție a umezelii. Apa și substanțele cu care interactionează, pătrund in porii betonului. Pentru a evita deteriorarea betonului expus, acesta trebuie protejat, sigilat si durificat.

Betonul se macină datorită atacului chimic, expunerii la temperaturi ridicate și scăzute, atac al sărilor si hidrocarburilor rezultate din trafic de mașină, cantitații reduse de ciment în adaos, structura de rezistență neadecvata condițiilor de exploatare etc, cauzele sunt multiple. Pentru a preveni fisurarea și în general deteriorarea betonului, precum si pentru a crește timpul de exploatare a suprafetelor expuse din beton, Penetron propune materiale reactive chimic, de sigilare beton, protectie si intretinere.

Pardoselile din beton a spațiilor de producție, depozitelor cu trafic greu, parcărilor subterane și supraterane, terasamentele cu trafic, suportă greutatea și presiunea sarcinilor operațiunilor de rutină. Pardoselile industriale trebuie să fie rezistente la trafic intens si impact și să fie ușor de întreținut. Pardoselile din beton din supermarket-uri, centre comerciale, parcări, depozite și hale industriale, sunt durificate pentru a avea o rezistență ridicată la acțiunea factorilor de stres mecanic, precum și la factorii climatici și a atacului chimic.

Betonul hidroizolat și durificat împiedică infiltrarea apei și oferă acestuia rezistență mecanica. Suprafețele cu un grad de impermeabilitate inadecvat poate afecta calitatea și durabilitatea pardoselilor.

Sigiliile lichide, reactive chimic Penetron protejează betonul pe toată durata acestuia, prin creșterea durității, impermeabilității precum și costuri de întreținere foarte reduse.

Pardoseli din depozit protejate si durificate PENESEAL FH

Pardoseală cu trafic supermaket durificata Peneseal fh

Durificare pardoseala depozit-eliminare praf

Șlefuire pardoseală antistatic depozit Peneseal FH

Hidroizolare placa parcare cu trafic

Hidroizolare pod din beton PENESEAL PRO

Tratatament de intretinere si ceruire PENEGUARD

Hidroizolare drum din beton

Utilizari recomandate Peneseal Pro

Datorita capacitatii sale de a rezista la stresul termic, Peneseal Pro este ideal pentru acoperisuri din beton, poduri, podete, terase, structuri supuse traficului, trotuare si cai de acces,autostrada. Pe scurt, oriunde betonul este expus direct elementelor naturii si exista asteptari privind un stres termic considerabil.

Sisteme lichide cu formare si acțiune chimică integrală în beton

 • Sigileaza fisurile existente cu dimensiune de pana la 2,00 mm; noile fisuri fine vor fi izolate la contactul cu apa;
 • Protejeaza impotriva apei cu presiune hidrostatica mare pe partea pozitiva, creste rezistenta impotriva atacurilor chimice si a carbonatarii. Peneseal Pro nu trebuie folosit in zone in care este posibil sa existe atacuri acide sau alcaline puternice;
 • Nu afecteaza prinderea unor aplicari ulterioare de produs,straturi suprapuse;
 • Creste duritatea suprafetei (adancime de aproximativ 20mm) pana la 8 pe scara Moh
 • Aplicare simpla si economica in comparatie cu alte sisteme de membrane;
 • Circulabil la 6 ore dupa primul tratament cu apa, fara a fi afectata protectia. Nu se exfoliaza sau zgarie si poate fi polisa(lustrui);
 • Non toxic - poate fi aplicat pe structurile care contin apa potabila;
 • Ușurință in reparare - daca in continuare exista fisuri mari sau acestea reapar, ele pot fi identificate si reparate cu usurinta; nu este nevoie de indepartarea membranei pentru identificarea fisurilor.

PENESEAL FH® - suprafata din beton dura si impermeabila

PENESEAL FH® este un agent de etanșare - sigilant transparent, activ din punct de vedere chimic, care pătrunde în beton, protejându-l, păstrându-l, îmbunătățindu-l și întărindu-l permanent. În plus, în beton proaspăt funcționează ca agent de întărire

Îmbunătățește rezistența și durabilitatea betonului (o creștere de aproximativ 40% a rezistenței la compresiune) cu întărirea și compresiunea componentelor din beton într-o masă solidă. Suprafata din beton este protejata, deoarece

PENESEAL FH® crește densitatea, duritatea și crește substanțial rezistența la abraziune și impact.

PENESEAL FH® oferă rezistență chimică la majoritatea acizilor organici, alcalini, săruri, uleiuri, grăsimi și alți contaminanți de suprafață. De asemenea, asigură o suprafață fără praf prin reacția chimică cu sărurile din beton. Întărirea suprafeței de beton reduce foarte mult uzura și astfel eliberarea prafului de beton.In cazul aplicarii unor pardoseli,straturi de poliuretan sau epoxi ,imbunatateste adezivitatea suprafetei pentru membrana poliuretana sau epoxidica cu 50% -60%.

PENESEAL FH®-sigiliu beton,recomantat pentru : orice tip de suprafețe din beton, dar fără a se limita numai la acestea, garaje, parcări ,hale de producție, distribuție si depozitare , instalații, depozite de procesare a alimentelor orice tip de facilitate cu pardoseli expuse sau interioare. Proprietățile produsului PENESEAL FH® sunt duritatea ridicată a suprafetelor din beton , impermeabilizarea, rezistența chimică și o strălucire a suprafeței care crește treptat odată cu timpul și utilizarea,prin polisare-lustruire mecanica sau naturala.

Peneguard- Soluția pentru durificare - întreținerea pardoseli ,stralucire ,ceruire pardoseli

PENEGUARD ™ este un copolimer lichid special formulat, care îmbunătățește suprafețele de beton formând un finisaj de protecție sigilant, rezistent la apă și pete. Când este folosit pe beton șlefuit, oferă un finisaj lucios, eliminând nevoia de ceruire a podelei, acoperirilor pe bază de polimeri, lustruiri lichide și întreținerea constantă a pardoseli. Uscare rapidă în 30-60 minute de la aplicare.

Aplicatii Peneguard:

Protectie si reinoire pardoseli, lustruire pardoseli

Cereti o cotatie de pret:

Cereţi o cotaţie de preţ sau detalii tehnice pentru lucrarea dv. de hidroizolare a betonului

Materiale pentru hidroizolarea structurilor din beton la turnare

Peneseal-PROPENESEAL PRO™

Descriere pe scurt: Sigiliu lichid izolator aplicat prin pulverizare, ce formează o barieră sub suprafaţă care protejează betonul împotriva pătrunderii apei şi sigilează fisurile existente cu o dimensiune de până la 2mm

Singapore Green LabelSingapore Green Label - PENESEAL PRO
The Singapore Green Labelling Scheme Secretariat hereby grant

Peneseal-FHPENESEAL FH

Descriere pe scurt: Peneseal FH este un sigiliu lichid transparent, reactiv chimic, pe bază de apă care penetrează betonul şi materialele de construcţie de zidărie, protejându-le, conservându-le şi întărindu-le permanent.

Singapore Green LabelSingapore Green Label - PENESEAL FH
The Singapore Green Labelling Scheme Secretariat hereby grant

PENESEAL FH-PS

Descriere pe scurt:PENESEAL FH-PS este un întăritor transparent, reactiv formulat pentru a proteja, păstra și întări pardoselile pe bază de ciment. PENESEAL FH-PS penetrează, etanșează si solidifica permanent substratul într-o masă mai dură, mai densă și mai puternică. Este gata de aplicare, nu este nevoie de diluție.

Singapore Green LabelSingapore Green Label - PENESEAL FH-PS
The Singapore Green Labelling Scheme Secretariat hereby grant

PeneGuardPENEGUARD

Descriere pe scurt: Tratament de protecție pardosea din beton prin lustruire și etanșare, sigilare beton, stralucire ridicata a pardoselii
Lichid copolimer rezistent la acoperire.
Produce luciu, stralucire ridicata pe un beton lustruit, polisat.
Reduce costurile de întreținere a pardoselii din beton.
Uscare rapidă, tratament pentru luciu în 30 până la 60 de minute.

RECOMANDARI

 • Cititi cu atentie fisele tehnice ale materialelor.
 • Contactați un reprezentant Penetron Romania pentru informare si pentru găsirea soluției tehnice optime pentru proiectul dumneavoastră.
  • Departament Vanzari:
   • (+4)0772-095-620
   • (+4)0368 734 005
  • Departament Tehnic:
   • (+4)0742-454-382
   • (+4)0368 734 000

APLICAŢII, AVANTAJE ŞI CERTIFICĂRI

„Ne străduim în mod consecvent să oferim produse de cea mai bună calitate și suportul tehnic necesar pentru a asigura succesul proiectelor clienților noștri – oriunde în lume”

Robert Revera, President & CEO
APLICAŢII

Produsele PENETRON sunt utilizate pentru tratarea structurile de beton expuse apei sau atacului chimic - care necesită impermeabilizare permanentă și protecție...

AVANTAJE

PENETRON ® devine parte integrala a betonului, formand un corp comun cu acesta, si ii creste rezistenta si durabilitatea. Sistemul, ofera astfel urmatoarele beneficii.

CERTIFICĂRI

Certificate TUV Rheinhald of North America, Inc. – ISO 9001:2008 a fost satisfacut.
Produsele Penetron îndeplinesc toate cerinţele pentru a purta marca CE...

Contactati-ne

Sunati acum pentru solutia tehnico-economica, optima pentru proiectul dumneavoastră.

TEHNIC

tel. 0742-454-382
tel. 0368 734 000

VANZARI

tel. 0772-095-620
fix. 0368-734-005

MARKETING

tel. 0772-077-157
fix. 0368-734-004

toate certificarile