1 Feb

Termeni si Conditii

(0)

Termenii si conditiile urmatoare se aplica direct tuturor serviciilor noastre disponibile online, prin e-mail sau telefon. Prin utilizarea website-ului nostru confirmati ca ati citit, înteles si ati fost de acord cu toti termenii si conditiile precizate aici.

Website-ul, intregul sau continut, este in proprietatea SC Best Import Products SRL, si ne vom referii in continuare la el ca website Penetron Romania

Protejarea Confidentialitatii

Politica de confidentialitate a SC Best Import Products SRL descrie modul in care tratam datele dumneavoastra cu caracter personal si modul in care va protejam confidentialitatea atunci când utilizati Serviciile noastre. Prin utilizarea Serviciilor noastre, sunteti de acord ca SC Best Import Products SRL poate sa utilizeze datele respective conform politicilor noastre de confidentialitate.

Website-ul Penetron Romania si limitarea raspunderii

Website-ul Penetron Romania este un material de informare si comunicare online oferit de SC Best Import Products SRL.
Continutul lui este protejat de legislatia romaneasca si internationala a drepturilor de autor. Proprietarul drepturilor de autor este SC Best Import Products SRL. Aveti permisiunea de a tipari sau descarca sectiuni de materialele din diferite zone ale site-ului doar pentru utilizare proprie, non-comerciala.
Ofertele prezentate pe site sunt cu caracter informativ, nici una din informatiile ori datele prezentate nu creeaza obligatii in sarcina SC Best Import Products SRL.

Website-ul Penetron Romania ESTE OFERIT „CA ATARE”. Desi facem tot posibilul sa mentinem site-ul actualizat, acesta POATE CONTINE INEXACTITATI SAU INFORMATII CARE NU SUNT ADUSE LA ZI. SC Best Import Products SRL NU OFERA NICI O GARANTIE, CU PRIVIRE LA FUNCTIONAREA SITE-ULUI SAU CU PRIVIRE LA INFORMATIILE, CONTINUTUL, IMAGINILE, MATERIALELE, SAU PRODUSELE INCLUSE PE ACEST SITE, INCLUSIV DAR FARA A SE LIMITA LA DAUNE DIRECTE, INDIRECTE, ACCIDENTALE SAU DERIVATE.

Prin accesarea acestui site va obligati sa va exercitati dreptul de utilizare cu buna-credinta. Orice utilizare abuziva precum si orice încalcare a unei prevederi din prezenta sectiune poate conduce la restrictionarea, suspendarea sau limitarea totala a accesului dumneavoastra la site”

Continuarea utilizarii site-ului reprezinta confirmarea dumneavoastra ca aveti cel putin 18 ani si acceptul cu privire la Termenii si Conditiile de utilizare si la Politica de confidentialitate ale site-ului.

·Prevederile din prezenta sectiune se completeaza cu cele din sectiunea “Politica de confidentialitate” ele fiind guvernate de legea romana.

SC Best Import Products SRL precum si partenerii sai NU VOR FI RESPONSABILI PENTRU DAUNE DE NICI UN FEL REZULTATE DIN UTILIZAREA ACESTUI SITE, INCLUSIV DAUNE DIRECTE, INDIRECTE, ACCIDENTALE SAU DERIVATE.

Alte conditii:

Clauze finale

Pentru imbunatatirea serviciilor oferite SC Best Import Products SRL poate sa modifice termenii si conditiile sale si poate sa revizuiasca procedurile, in orice moment, fara notificare prealabila.

Va rugam sa verificati defiecaredata prezenta sectiune precum si cea rezervata politicii de confidentialitate intrucat acestea pot fi modificate în mod unilateral de catre administratorii site-ului.