U-PRIMER 110 este un primer monocomponent pentru suprafațe poroase, pe bază de poliuretan, cu penetrare profundă

U Primer 110U-PRIMER 110 este un primer monocomponent pentru suprafațe poroase, pe bază de poliuretan, cu penetrare profundă. Se usuca la umiditatea aerului. Favorizează aderența etanșanților / adezivilor U-SEAL și SiMP®SEAL la suprafețe poroase, cum ar fi beton, ciment, lemn etc. Grundul pătrunde în material și elimină praful rezidual. U-PRIMER 110 nu este potrivit pentru aplicarea pe următoarele materiale: oțel inoxidabil, aluminiu, cupru, alamă și suprafețe vopsite. Vă rugăm să rețineți că suprafețele tratate cu U-PRIMER 110 se pot îngălbeni atunci când sunt expuse la radiații UV.

date tehnice
date tehnice

date tehnice
data sheet

lucrari
lucrari

Pregătirea suprafeței: Suprafața trebuie să fie curată, uscată, fără orice contaminare, care poate afecta aderența stratului de acoperire. Îndepărtați toate materialele Noile structuri de beton trebuie să se usuce timp de cel puțin 28 de zile. Conținutul maxim de umiditate nu trebuie să depășească 5%. Acoperirile vechi, murdăria, grăsimile, uleiurile, substanțele organice și praful trebuie îndepărtate de o mașină de rectificat. Praful trebuie îndepărtat temeinic.
NOTĂ: Pregătirea suprafeței este esențială pentru finisajele și durabilitatea optima. Nu spălați suprafața cu apă
Amestec: Se agită bine, înainte de aplicare.
Aplicare: Cu ajutorul unei pensule, întindeți un strat subțire de U-PRIMER 110 pe stratul suport care urmează să fie sigilat și lăsați să se usuce. În cazul materialelor foarte poroase, U-PRIMER 110 trebuie aplicat de două ori..
Acoperire: acoperirea U-PRIMER 110 este de aprox. 150 ml / m2

Odată deschise, pachetele trebuie utilizate într-un timp relativ scurt.
Asigurați o expunere adecvată la aer, deoarece sistemul se seteaza cu umiditatea aerului.
Culoarea tinde să devină gălbuie sub radiații UV.
Contactați PENETRON ROMANIA. pentru informații suplimentare cu privire la proiectul dvs.

Întreabă un specialist!

Cereți părerea unui specialist. Vă va putea spune dacă produsul este potrivit  și care sunt avantajele tehnologiei Penetron

Lasă-ne un mesaj!

Lăsați-ne un mesaj în care să ne descrieți problema dumneavoastră. Un specialist vă va răspunde în scurt timp

Cere o cotație de preț!

Cereți o cotație de preț pentru lucrarea dumneavoastră. Dați-ne căt mai multe detalii pentru a vă putea oferi soluția optimă