tratament pardoseala parcare Cluj-Napoca

Tratament de durificare si protectie a suprafetelor cu trafic greu in parcarea supraterana Manastur-Cluj Napoca

cu PENESEAL™ FH

Soluţia tehnică de protectie a suprafetei

Soluţia tehnică propusă de către specialiştii PENETRON ROMANIA şi agreată de către constructorul parcării supraterane ACSA Construcţii din Cluj Napoca, a fost PENESEAL™ FH.

Aplicare PENESEAL™ FH

Produsul PENESEAL™ FH este uşor de aplicat şi nu necesită dispozitive speciale.

Se diluează 1:1 apă şi se aplică prin pulverizare pe suprafaţă care trebuie tratată. Ulterior se nivelează cu o racletă pentru o mai bună saturaţie şi pentru o distribuţie cât mai uniformă.

Suprafaţa trebuie să rămână umedă timp de 30 minute. Dacă este necesar, pulverizaţi apă ulterior aplicării PENESEAL™ FH pentru că zona să se menţină umedă timp de minim 30 minute.

Dacă după 30-40 de minute PENESEAL™ FH a fost absorbit, utilizaţi o racletă pentru a distribui uniform soluţia acumulată în anumite zone.

Dacă există suprafeţe poroase aceste pot necesita o aplicare suplimentară de PENESEAL™ FH.

Timpul de uscare este de 1-3 ore. Suprafața poate fi utilizată de îndată ce aplicația este finalizată, iar suprafața este uscată la atingere.

MATERIALE FOLOSITE PENTRU PROTECTIA SUPRAFETELOR
Material Peneseal FH, concentrat 1:1 apă, acoperire 1l concentrat, 1:1 apă / 4-5 mp.

PENESEAL™ FH este un agent de etanșare transparent și reactiv pentru structuri din beton, proiectat pentru a le proteja permanent, să le conserve și să le întărească.

PENESEAL™ FH pătrunde adânc în beton și reacționează cu ingredientele elementare din beton pentru a le solidifica într-o masă de beton mai dură, mai densă și mai puternică. Sărurile alcaline iar mineralele sunt eliminate în proces, eliminându-se eflorescența.