Compania ICS/ PENETRON International Ltd.

este recunoscuta drept un lider international
in domeniul impermeabilizarii betonului,
protectiei si intretinerii lui. In ultimii
40 de ani, produsele Penetron si-au castigat
reputatia prin indeplinirea celor mai complicate
cerinte, in intreaga lume, atat in regiunile
semi-arctice din Norvegia si Rusia cat si in
zonele toride din Arabia Saudita.

penetron.com

ICS/ PENETRON International Ltd.

Cu sediul in Long Island, New York, compania a fost infiintata in 1979 de catre Robert J.Revera, un veteran in industria sigilarii betonului, care, datorita unei implicari hotarate, a dus ICS/Penetron la cele mai inalte standarde tehnice. Ca rezultat, formulele Penetron sufera imbunatatiri continue prin intermediul integrarii celor mai noi metode de cercetare a materialelor, cat si prin utilizarea acestora in domeniul constructiior profesionale.

„Ne străduim în mod consecvent să oferim produse de cea mai bună calitate și sistemul de suport necesar pentru a asigura succesul proiectelor clienților noștri – oriunde în lume”.

Robert Revera, President & CEO


In prezent, vanzarile si reteaua de servicii ICS/Penetron se extinde in mai mult de 60 de tari, asigurand firmei un canal international prin care isi face cunoscuta experienta si expertiza.

Combinand performantele superioare ale produselelor cu suportul tehnic oferit clientului, ICS/Penetron continua sa afirme iin fata inginerilor, arhitectilor si consructorilor din intreaga lume, excelenţa si dependenţa tratamentelor de protectie pentru beton, de produsele Penetron.

PENETRON ROMANIA cu sediul central in Brasov, este reprezentatul Penetron in tara noastra. Specialistii nostri au urmat cursurile de pregatire alaturi de specialistii din Statele Unite si sunt in masura sa va ofere solutia optima la problemele dv. de izolatie hidro.

MISIUNEA NOASTRA

-Sa furnizeze produse de inalta calitate impreuna cu suport tehnic…
-Sa inoveze si sa imbunatateasca produsele in mod continuu…
-Sa mentina grija pt ecosistemul global…
-Sa incurajeze creativitatea si evolutia personala…
-Sa accepte provocarile si sa vada in ele oportunitati…

Ca si  companie, acceptam responabilitatile care deriva din faptul ca suntem un dezvoltator major si furnizor de sisteme de protectie a betonului din intreaga lume. Ne angajam sa nu precupetim nici un efort pentru a fi la un nivel de excelenta.

Afacerile cresc, nu mai exista granite, se cer solutii inteligente la diversele si mereu in schimbare provocari din sectorul global al proiectelor majore din constructii. PENETRON® se straduieste sa creasca si sa se dezvolte in intreaga lume si crede ca, aceasta se poate realiza in armonie cu sistemul ecologic global.

Numai o companie puternica si activa isi poate permite sa aiba o ideologie.

Obiectivul nostru este sa punem omul pe primul loc si sa mentinem un puternic sens al valorii.