SISTEMUL de HIDROIZOLARE PENETRON

experienţă de peste

40 ani

Prezent în peste

125 ţări

Viaţa betonului creşte cu peste

60 ani

Tehnologia cristalină a materialelor PENETRON îmbunătățește durabilitatea, rezistența, performanța generală și durata de viață a betonului.

Impermeabilizare pe bază de ciment cuprinde: ciment Portland, cuarț, nisip (de granulație diferita) și ingrediente active, care asigura cel mai eficient sistem pentru reducerea permanentă a permeabilității și impermeabilitatea structurilor din beton.

Cum Functioneaza ?

Sistemul Penetron

Betonul este în esență un burete dur, poros, supus fisurării în multe etape ale vieții sale, ceea ce face ca apa să poată pătrunde prin pori, micro fisuri și căi capilare. Apa poate provoca o gamă largă de probleme care dăunează betonului sau oțelului de ranforsare. Acest lucru poate afecta în mod dramatic rezistența, durabilitatea și durata de viață a betonului.

Produsele PENETRON sunt formulate în mod special pentru a produce cristale de reducere a permeabilității si catalizare a componentelor din beton ca rezultat al cristalizării care reduce porozitatea betonului.

3. Cristalele din componenta Penetron permit suprafețelor din beton sa respire si creează o bariera împotriva moleculelor de apa, betonul devenind impermeabil. Astfel se evită acumularea presiunii de vapori.

Cum funcționează Sistemul PENETRON prin cristalizare:

1. Produsele chimice PENETRON pătrund în fisurile, micro-fisurile și traiectoriile capilare ale betonului prin osmoză, mișcare Browniană și reacțiile particulelor uscate.

2. Ingredientele active PENETRON reacționează cu mineralele din beton pentru a forma cristale insolubile, care umple fisurile, porii și golurile până la o lățime de 400 microni. Această creștere cristalină are loc în interiorul structurii din beton, având o penetrare in timp de până la 1 metru in profunzime.

4. În absența umezelii, componentele PENETRON rămân latente. În cazul în care umiditatea apare, procesul de etanșare se reia automat și avansează in profunzimea betonului.

Penetron protejeaza
betonul impotriva inghetului

Penetron autorepara
fisuri

Penetron anti-coroziv / Penetron ajuta la combaterea coroziunii

APLICAŢII, AVANTAJE ŞI CERTIFICĂRI

„Ne străduim în mod consecvent să oferim produse de cea mai bună calitate și suportul tehnic necesar pentru a asigura succesul proiectelor clienților noștri – oriunde în lume”

Robert Revera, President & CEO
APLICAŢII

Produsele PENETRON sunt utilizate pentru tratarea structurile de beton expuse apei sau atacului chimic - care necesită impermeabilizare permanentă și protecție...

AVANTAJE

PENETRON ® devine parte integrala a betonului, formand un corp comun cu acesta, si ii creste rezistenta si durabilitatea. Sistemul, ofera astfel urmatoarele beneficii.

CERTIFICĂRI

Certificate TUV Rheinhald of North America, Inc. – ISO 9001:2008 a fost satisfacut.
Produsele Penetron îndeplinesc toate cerinţele pentru a purta marca CE...

toate certificarile