SISTEMUL PENETRON®

Tehnologia cristalină a PENETRON îmbunătățește
durabilitatea, rezistența și durata de viață a betonului.
penetron-logo

experienţă de peste

40 ani

Prezent in peste

125 ţări

Viaţa betonului creşte cu peste

60 ani

Produsele PENETRON ® sunt formule pe baza ciment, quarfz, nisip (de un tip special) si multiple substante chimice de activare care ofera cel mai eficient sistem disponibil de impermeabilizare a betonului.

Cum Functioneaza ?

Tehnologia de reparere a crapaturilor

Cum Functioneaza ?

Substantele chimice PENETRON® patrund in canalele capilare a betonului prin presiunea de osmoza si miscare browniana.
Ingredientele active ale PENETRON® reactioneaza cu diferite minerale din beton, formand cristale insolubile care umplu crapaturile, porii si golurile pana la 400 microni. Aceasta crestere a cristalelor, va inlocui adanc in material, structura betonului, aproape 1 metru de la punctul de aplicare.
Moleculele de apa ( si multe alte chimicale ) nu vor mai putea trece prin beton. Oricum, aerul poate trece, permitand betonului sa respire, si evitand formarea vaporilor.
In absenta umiditatii, componentele PENETRON® raman latente. Cum apare umiditatea, procesul de sigilare reincepe automat si avanseaza si mai adanc in beton.

Repararea crapaturilor

Cum ajuta Penetron la lupta cu coroziunea

APLICAŢII, AVANTAJE ŞI CERTIFICĂRI

„Ne străduim în mod consecvent să oferim produse de cea mai bună calitate și sistemul de suport necesar pentru a asigura succesul proiectelor clienților noștri – oriunde în lume”

Robert Revera, President & CEO
APLICAŢII

Produsele PENETRON sunt utilizate pentru tratarea structurile de beton expuse apei sau atacului chimic - care necesită impermeabilizare permanentă și protecție...

AVANTAJE

PENETRON ® devine parte integrala a betonului, formand un corp comun cu acesta, si ii creste rezistenta si durabilitatea. Sistemul, ofera astfel urmatoarele beneficii.

CERTIFICĂRI

Certificate TUV Rheinhald of North America, Inc. – ISO 9001:2008 a fost satisfacut.
Produsele Penetron îndeplinesc toate cerinţele pentru a purta marca CE...

toate certificarile