Hidroizolare prin creșterea cristalelor

experienţă de peste

40 ani

Prezent în peste

125 ţări

Viaţa betonului creşte cu peste

60 ani

Sisteme avansate de hidroizolare si impermeabilizare pentru structuri din beton

Tehnologia cristalină a materialelor PENETRON îmbunătățește durabilitatea, rezistența, performanța generală și durata de viață a betonului.

Produsele de impermeabilizare pe bază de ciment PENETRON cuprind: ciment Portland, cuarț, nisip (de granulație diferita) și ingrediente active, care asigura cel mai eficient sistem pentru reducerea permanentă a permeabilității și impermeabilitatea structurilor din beton.

Materiale speciale cu cristale active permanente

Materiale speciale PENETRON cu cristale active permanente pentru hidroizolatii si reparatii a structurilor din beton

Penetron Admix

Descriere pe scurt: Sistem de hidroizolare prin creșterea cristalelor, Penetron Admix este un amestec de impermeabilizare integral cristalin care se adaugă ca aditiv direct in masa betonului în momentul dozării, in cifa sau betoniera.

DETALII

Descriere pe scurt:  Penetron Admix SB este identic cu aditivul de impermeabilizare integral cristalin, Penetron Admix , dar este ambalat în saci solubili, pre-măsurati, pentru o aplicare ușoară atunci când se adaugă in lotul nou de beton. Penetron Admix SB este compatibil cu toate amestecurile de prelucrare utilizate în mod obișnuit.

DETALII

Penetron

Tratament de impermeabilizare pentru structuri existente din beton, Penetron este un material hidroizolant integral cristalin aplicat la suprafaţă, impermeabilizand şi protejând în profunzime betonul. PENETRON poate fi aplicat pe toate suprafetele din beton cu o bună calitate structurală – noi sau vechi.

DETALII

Penecrete Mortar

Mortarul Penecrete este un mortar de etanşare şi reparatii, impermeabilizator prefabricat, integral cristalin pe bază de ciment si este compatibil cu toate sistemele de hidroizolare Penetron.

DETALII

Penetron-Plus

>Penetron Plus este un tratament chimic de hidroizolare si durificare pentru protejarea şi impermeabilizarea permanenta a betonului . Penetron Plus, sub formă de pulbere, este special pentru aplicaţii uscate pe suprafeţele de beton verticale unde este necesară o rezistenţă sporită la impact şi la abraziune.

DETALII

Penetron-inject

Descriere pe scurt: Penetron Inject este un sistem de etanșare a fisurilor prin injectare. Datorită gradului scăzut de vâscozitate si al particulelor de mici dimensiuni, materialul va pătrunde in cele mai inguste fisuri în momentul injectării si va elimina apa . Datorită capacității de protecție împotriva coroziunii a Penetron Inject, oţelul din zona fisurată va fi pasivizat în mod automat.

DETALII

Peneplug

Peneplug este un mortar de etansare cu întărire rapidă proiectat pentru a opri scurgerile active de apă si pătrunderea umezelii. Peneplug poate fi folosit intern sau extern ca mortar hidroizolant sau unde este necesară o stopare rapida si puternică a scurgerii apei chiar si sub presiune hidrostatica ridicata.

DETALII

Cordon Bentonitic -barieră apă

Benzi de etanșare cu expandare rapidă sau controlată atunci când sunt expuse la umezeală

Penebar-sw-55

Penebar Sw - 55 este un compus unic de etanșare proiectat pentru a impiedica patrunderea apei prin expandarea controlata atunci când este expus la umezeală, transformându-l intr-un material de etansare cu auto- reparare pentru aplicații la îmbinările construcțiilor.

DETALII

Penebar-sw-45

Compus unic de etanșare proiectat pentru a expanda rapid atunci când este expus la umezeală, transformându-l intr-un material de îmbinare cu auto - reparare pentru aplicații la îmbinările construcțiilor.

DETALII

Penebar-sw-45

Primer stabilizator pentru banda de etanșare, imbunătățește legătura dintre materialele de etanșare și suprafețele din beton. Stabilizează substratul si împiedica pătrunderea umidității sub banda expandabila Penebar SW.

DETALII

Hidroizolare si tratamente de suprafata

Hidroizolare si tratamente de suprafata PENETRON pentru intarirea betonului cu actiune chimica interioara permanenta

Peneseal-FH

Peneseal FH 1:1 concentrat este un sigiliu lichid, reactiv chimic, pe bază de apă care penetrează betonul şi materialele de construcţie de zidărie, protejându-le, conservându-le şi întărindu-le permanent.

DETALII

PENESEAL FH-PS este un întăritor transparent, reactiv pe baza de nanotehnologie formulat pentru a proteja, păstra și întări pardoselile pe bază de ciment. PENESEAL FH-PS penetrează, etanșează si solidifica permanent substratul într-o masă mai dură, mai densă și mai puternică. Este gata de aplicare, nu este nevoie de diluție.

DETALII

Peneseal-PRO

Sigiliu lichid izolator aplicat prin pulverizare, ce formează o barieră sub suprafaţă care protejează betonul împotriva pătrunderii apei şi sigilează fisurile existente cu o dimensiune de până la 2mm

DETALII

PeneGuard

Tratament de protecție pardosea din beton prin lustruire și etanșare, sigilare beton, stralucire ridicata a pardoselii
Lichid copolimer rezistent la acoperire.
Produce luciu, stralucire ridicata pe un beton lustruit, polisat.
Reduce costurile de întreținere a pardoselii din beton.
Uscare rapidă, tratament pentru luciu în 30 până la 60 de minute.

DETALII

APLICAŢII, AVANTAJE ŞI CERTIFICĂRI

„Ne străduim în mod consecvent să oferim produse de cea mai bună calitate și suportul tehnic necesar pentru a asigura succesul proiectelor clienților noștri – oriunde în lume”

Robert Revera, President & CEO
APLICAŢII

Produsele PENETRON sunt utilizate pentru tratarea structurile de beton expuse apei sau atacului chimic - care necesită impermeabilizare permanentă și protecție...

AVANTAJE

PENETRON ® devine parte integrala a betonului, formand un corp comun cu acesta, si ii creste rezistenta si durabilitatea. Sistemul, ofera astfel urmatoarele beneficii.

CERTIFICĂRI

Certificate TUV Rheinhald of North America, Inc. – ISO 9001:2008 a fost satisfacut.
Produsele Penetron îndeplinesc toate cerinţele pentru a purta marca CE...

toate certificarile