CEREŢI O COTAŢIE DE PREŢ

experienţă de peste

40 ani

Prezent în peste

125 ţări

Viaţa betonului creşte cu peste

60 ani

Pentru informatii legate de Sistemul Penetron sau pentru alegerea solutiei tehnice optime pentru proiectul dumneavoastra nu ezitati sa ne contactati. Daca lucrarea este in faza de proiect, solutiile noastre va pot aduce economii importante si garantia unor lucrari durabile.

Sunaţi-ne la:

 • (+4)0368-734-003
 • (+4)0742-454-382
 • (+4)0368-734-005

Sau, completaţi formularul alăturat.

Din Sistemul Penetron fac parte materiale speciale de hidroizolare – impermeabilizare pe baza de cristale active, fiind solutii durabile cu proba timpului de cel putin 40 de ani, cu aplicare direct in masa betonului sau cu aplicare prin pensulare din interiorul sau exteriorul suprafetei ce urmeaza a fi tratata. Cristalele active pe baza de Calciu si Aluminiu ajung la o penetrare in timp de pana la un metru in contact cu apa, autorepara fisuri de pana la 0,4 mm ,pe suprafete cu presiune hidrostatica ridicata. Dupa aplicarea materialelor Penetron, cristalele raman pe viata in structura tratata, fiind parte integranta a masei din beton tratata.

Sistemul Penetron poate fi utilizat pentru structuri din beton precum:

 • Fundaţii si subsoluri
 • Piscine, acvarii, terase
 • Pereti de diafragma si acoperişuri din beton
 • Hidroizolatii poliuretanice si epoxy
 • Rezervoare de apă potabila si acvarii (certificat NSF 61 )
 • Rezervoare de tratare a apei reziduale (rezistenta la atac chimic pH 3-11 permanent si pH2-12 intermitent)
 • Tuneluri, parcari si structuri cu trafic suprateran si subteran
 • Si in numeroase proiecte unde este necesara cresterea durabilitatii si a protectiei strcturilor

Pe langa sistemul Penetron prin cristale active de impermeabilizare, se gasesc si alte tipuri de materiale speciale precum: mortare hidroizolante cu polimeri modificati, epoxy, poliuretane, aditivi pentru beton si mortare, bariera de vapori pentru pardoseli.

Cereţi o cotaţie de preţ

APLICAŢII, AVANTAJE ŞI CERTIFICĂRI

„Ne străduim în mod consecvent să oferim produse de cea mai bună calitate și sistemul de suport necesar pentru a asigura succesul proiectelor clienților noștri – oriunde în lume”

Robert Revera, President & CEO
APLICAŢII

Produsele PENETRON sunt utilizate pentru tratarea structurile de beton expuse apei sau atacului chimic - care necesită impermeabilizare permanentă și protecție...

AVANTAJE

PENETRON ® devine parte integrala a betonului, formand un corp comun cu acesta, si ii creste rezistenta si durabilitatea. Sistemul, ofera astfel urmatoarele beneficii.

CERTIFICĂRI

Certificate TUV Rheinhald of North America, Inc. – ISO 9001:2008 a fost satisfacut.
Produsele Penetron îndeplinesc toate cerinţele pentru a purta marca CE...

toate certificarile