Mortare speciale de hidroizolare, reparație si protecție

experienţă de peste

40 ani

Prezent în peste

125 ţări

Viaţa betonului creşte cu peste

60 ani

Mortare speciale de Hidroizolare, Reparare și Protecție pe bază de polimeri modificați

Mortare

sealcoat-elastic

Descriere pe scurt: Utilizat ca acoperire pentru suprafețele din beton si zidărie, care sunt supuse unor presiuni hidrostatice pozitive si in in general mici. Fiind elementul de baza al Sistemului SEAL COAT™ ELASTIC ce stopează pătrunderea apei si previne deteriorarea structurii, protejând in același timp suprafața. Aplicarea se face pe suprafața pozitiva la socluri, fundații, piscine, cărămidă, bolțari din beton etc.

detalii

Penecryl Elastic

Descriere pe scurt: Plastifiant lichid, agent întăritor cu proprietăți hiper elastice pentru mortare pe bază de ciment. PENECRYL™ ELASTIC este o dispersie apoasă solidă de calitate superioara a copolimerului ester-stiren acrilic.

detalii

Mortare de reparații cu întărire rapida, pentru orice tip de suprafața

Penetron-v_o-patch

Descriere pe scurt: Destinat pentru: reparații verticale (plafon, tavan, peste cap), reparații structurale pe interior sau pe exterior, restaurarea detaliilor arhitecturale, a podurilor, a structurilor de parcare, a prefabricatelor din beton, a pereților de retenție, a balcoanelor, etc. Penetron V/O Patch este un mortar de reparații cu un coeficient de dilatare termica comparabil cu cel al betonului, asigurând compatibilitatea cu substratul. Are efect anticoroziv, protejează fierul incorporat.

DETALII

acrylic-patch

Descriere pe scurt: Cu fixare rapida pentru toate tipurile de suprafețe, tencuiala si reparații, formulat pentru a face fata unui nivel ridicat de compresiune, la întindere si la încovoiere. PENETRON® ACRYLIC PATCH este un mortar pentru sub turnări, cu proprietăți de auto-lipire, fiind mai puternic decât betonul obișnuit. Este util pentru reparația fundațiilor, grinzilor din beton orizontale si verticale, stâlpi, scări, pereți, canale de scurgere, îmbinarea conductelor din beton, etc. Poate fi aplicat si direct in apa.

detalii

cr_90t

Descriere pe scurt: Face ca suprafata degradata sa devina noua, astfel incat betonul vechi si uzat să devina ca nou.
CR 90 este un mortar de reinnoire si reparatie al suprafetelor de beton de înaltă performanță, care se amestecă numai cu apă „face din betonul vechi unul nou ”.Penetron CR 90 este solutia rentabila și durabila la înlocuirea costisitoare a betonului. Penetron CR 90 corectează atât suprafețele orizontale, cât și cele verticale care sunt uzate, și deteriorate. Suprafața reînnoită acceptă traficul pietonal în doar 2 ore și traficul rutier în 8 ore.

DETALII

Mortar de hidroizolare Penetron Grout

Descriere pe scurt: Mortar expandabil pentru sub turnare, pe baza de ciment cu multiple utilizări, cu expansiune controlata 2%, cu contracții reduse, non-coroziv, care îndeplinește cerințele celor mai solicitante aplicații. Poate fi pompat in zone inaccesibile si poate fi folosit in consistenta fluida sau plastifiata. Potrivit pentru fixarea buloanelor de ancorare și a barelor de fixare, aplicații de tencuială, tencuirea unor grinzi, coloane, panouri de pereți, pereți pre-turnați și elemente structurale de construcție etc.

DETALII

multi-patch

Mortar de reparații armat cu fibre, pentru reparații generale de beton cu buget redus și aplicații de renovare. Poate fi aplicat pe suprafețe verticale și orizontale și in turnări superficiale unde nu este nevoie de cofrag. Asigura o buna prelucrare, o durabilitate si o rezistenta mecanica pe: suprafețe interioare si exterioare, placi de beton prefabricate, pentru reparația si netezirea suprafețelor ( zone desprinse, segregări, găuri de cofrag, rosturi de construcție) si aderență excelentă pe materialele de structură: beton, cărămidă, piatră.

DETALII

quick-patch

Pentru zonele cu trafic greu în care sunt necesare reparații rapide, iar suprafețele din beton trebuie readuse în stare de exploatare intr-un timp cat mai scurt. Cu fixare rapida, exploatare in 3 ore de la aplicare, Quick Patch este excelent pentru reparații la rece. Pentru reparații drumuri din beton si autostrăzi, pasarele, piste de aeroport, facilitați de distribuție, producție si depozitare, instalații de prelucrare a alimentelor, etc. Poate fi folosit pentru reparații cu grosime de la 12 mm.-50 mm fără adaos, peste 50 mm. cu adaos.

DETALII

grout-floorMortar nivelant monocomponent, cu rezistenta crescuta pentru umplerea pardoselilor cu stres mecanic. Compatibil cu primerii respectivi de aderenta, in functie de nivelul de absorbtie al substratului.

DETALII

industrial-topping

Mortar auto-nivelant mono-component, de mare putere, cu polimeri, pentru uz extern sau intern, chiar si ca suprafata finala sau pentru reparatii ale pardoselii. Aplicare ideala pentru grosimi de pana la 50mm sau, in alt mod, cu adaugare de QUARTZ SAND MIX (~7 Kg / punga).

DETALII

standard-underlayment

Substrat auto-nivelant premium de interior, prietenos cu mediul. Poate reintra in circuit in aprox. 2 ore. Potrivit pentru parchet lipit si covoare, mortare cimentoase cu finis decorativ, etc.

DETALII

Reparații fisuri, defecte structurale – prin injectar

Penetron inject

Sistem de etanșare a fisurilor prin injectare cu material impermeabil integral cristalin. Datorită gradului scăzut de vâscozitate si al substanțelor cu particule de mici dimensiuni, Penetron Inject poate umple și cele mai fine fisuri de la 0.1 mm si auto repara datorita tehnologiei cristaline. Asigura protecție împotriva coroziunii, rezistenta la presiune hidrostatica si solidifica zonele slabe.

detalii

grout-injected

Produs pe baza de ciment cu o vâscozitate asemănătoare cu apa, sub forma de injectare pentru reparația structurilor din beton si sigilarea fisurilor micro fine. Cu rezistenta la compresiune, este utilizat pentru etanșare prin injectare in pereți, stâlpi de beton, zidărie, elemente de legătura ale construcțiilor, ziduri de piatra, ancorare, etc.

detalii

Aditivi si amorse pentru îmbunătățirea betoanelor si mortarelor pe baza de ciment

PENETRON-ACRILIC-BONDCRETE

Descriere pe scurt: Latex acrilic de întărire si fixare, 100% lichid utilizat ca adaos de înaltă rezistență și agent de lipire pentru beton si pentru mortar pe baza de ciment.

detalii

Penetron LATEX

Descriere pe scurt: Aditiv lichid pe baza de latex stiren-butadien utilizat pe scară largă pentru îmbunătățirea mortarelor și acoperirilor pe bază de ciment.

detalii

Dispersie apoasa pe baza de latex, utilizat ca agent de legătura pentru sape autonivelante.

detalii

Primer acrilic utilizat pentru a crește aderența pe diferite substraturi absorbante și neabsorbante (beton, foaie vinil, gipscarton, acoperiri epoxidice, lemn, ceramica, otel, cupru, plumb, aluminiu, etc.).

detalii

APLICAŢII, AVANTAJE ŞI CERTIFICĂRI

„Ne străduim în mod consecvent să oferim produse de cea mai bună calitate și suportul tehnic necesar pentru a asigura succesul proiectelor clienților noștri – oriunde în lume”

Robert Revera, President & CEO
APLICAŢII

Produsele PENETRON sunt utilizate pentru tratarea structurile de beton expuse apei sau atacului chimic - care necesită impermeabilizare permanentă și protecție...

AVANTAJE

PENETRON ® devine parte integrala a betonului, formand un corp comun cu acesta, si ii creste rezistenta si durabilitatea. Sistemul, ofera astfel urmatoarele beneficii.

CERTIFICĂRI

Certificate TUV Rheinhald of North America, Inc. – ISO 9001:2008 a fost satisfacut.
Produsele Penetron îndeplinesc toate cerinţele pentru a purta marca CE...

toate certificarile