fbpx

Mortare speciale de hidroizolare, reparație si protecție pe bază de polimeri modificați

1. Sistem de hidroizolare hiperelastic
2. Mortare de reparații cu întărire rapida, pentru orice tip de suprafața
3. Reparații fisuri, defecte structurale – prin injectare
4. Aditivi si amorse pentru îmbunătățirea betoanelor si mortarelor pe baza de ciment

penetron-logo

experienţă de peste

40 ani

Prezent in peste

125 ţări

Viaţa betonului creşte cu peste

60 ani

Mortare speciale de Hidroizolare, Reparare și Protecție pe bază de polimeri modificați

MORTARE
produs PENETRON

sealcoat-elastic

MORTAR SEAL COAT ELASTIC – Membrana elastica

Descriere pe scurt: Utilizat ca acoperire pentru suprafețele din beton si zidărie, care sunt supuse unor presiuni hidrostatice pozitive si in in general mici. Fiind elementul de baza al Sistemului SEAL COAT™ ELASTIC ce stopează pătrunderea apei si previne deteriorarea structurii, protejând in același timp suprafața. Aplicarea se face pe suprafața pozitiva la socluri, fundații, piscine, cărămidă, bolțari din beton etc.

produs PENETRON

Penecryl Elastic

ADITIV PENECRYL ELASTIC

Descriere pe scurt: Plastifiant lichid, agent întăritor cu proprietăți hiper elastice pentru mortare pe bază de ciment. PENECRYL™ ELASTIC este o dispersie apoasă solidă de calitate superioara a copolimerului ester-stiren acrilic.

Mortare de reparații cu întărire rapida, pentru orice tip de suprafața

Penetron-v_o-patch

PENETRON V/O PATCH – Reparatii suprafete verticale si tavane (peste cap)

Descriere pe scurt: Destinat pentru: reparații verticale (plafon, tavan, peste cap), reparații structurale pe interior sau pe exterior, restaurarea detaliilor arhitecturale, a podurilor, a structurilor de parcare, a prefabricatelor din beton, a pereților de retenție, a balcoanelor, etc. Penetron V/O Patch este un mortar de reparații cu un coeficient de dilatare termica comparabil cu cel al betonului, asigurând compatibilitatea cu substratul. Are efect anticoroziv, protejează fierul incorporat.

acrylic-patch

PENETRON ACRYLIC PATCH – Pentru toate tipurile de reparatii

Descriere pe scurt: Cu fixare rapida pentru toate tipurile de suprafețe, tencuiala si reparații, formulat pentru a face fata unui nivel ridicat de compresiune, la întindere si la încovoiere. PENETRON® ACRYLIC PATCH este un mortar pentru sub turnări, cu proprietăți de auto-lipire, fiind mai puternic decât betonul obișnuit. Este util pentru reparația fundațiilor, grinzilor din beton orizontale si verticale, stâlpi, scări, pereți, canale de scurgere, îmbinarea conductelor din beton, etc. Poate fi aplicat si direct in apa.

cr_90t

PENETRON CR-90 – Reparatia, reinnoirea scarilor, trotuarelor.

Descriere pe scurt: Pentru reparațiile suprafețelor din beton orizontale tip trotuare, pardoseli, terase, garaje, scări, piscine, cai de acces cu trafic mediu sau pentru reparațiile suprafețelor verticale. Amestecat numai cu apă "face din betonul vechi unul nou. Suprafața reînnoită poate fi data in folosința în doar 2 ore pentru traficul pietonal, iar pentru traficul auto in decurs de 8 ore. Reparațiile se pot realiza până la grosimi de 13 mm.

quick-patch

PENETRON QUICK PATCH – Reparatii rapide suprafete cu trafic greu

Descriere pe scurt: Pentru zonele cu trafic greu în care sunt necesare reparații rapide, iar suprafețele din beton trebuie readuse în stare de exploatare intr-un timp cat mai scurt. Cu fixare rapida, exploatare in 3 ore de la aplicare, Quick Patch este excelent pentru reparații la rece. Pentru reparații drumuri din beton si autostrăzi, pasarele, piste de aeroport, facilitați de distribuție, producție si depozitare, instalații de prelucrare a alimentelor, etc. Poate fi folosit pentru reparații cu grosime de la 12 mm.-50 mm fără adaos, peste 50 mm. cu adaos.

Mortar de hidroizolare Penetron Grout

PENETRON GROUT – Expansiune controlata, subturnari

Descriere pe scurt: Mortar expandabil pentru sub turnare, pe baza de ciment cu multiple utilizări, cu expansiune controlata 2%, cu contracții reduse, non-coroziv, care îndeplinește cerințele celor mai solicitante aplicații. Poate fi pompat in zone inaccesibile si poate fi folosit in consistenta fluida sau plastifiata. Potrivit pentru fixarea buloanelor de ancorare și a barelor de fixare, aplicații de tencuială, tencuirea unor grinzi, coloane, panouri de pereți, pereți pre-turnați și elemente structurale de construcție etc.

multi-patch

PENETRON MULTI PATCH – Reparatii generale

Descriere pe scurt: Mortar de reparații armat cu fibre, pentru reparații generale de beton cu buget redus și aplicații de renovare. Poate fi aplicat pe suprafețe verticale și orizontale și in turnări superficiale unde nu este nevoie de cofrag. Asigura o buna prelucrare, o durabilitate si o rezistenta mecanica pe: suprafețe interioare si exterioare, placi de beton prefabricate, pentru reparația si netezirea suprafețelor ( zone desprinse, segregări, găuri de cofrag, rosturi de construcție) si aderență excelentă pe materialele de structură: beton, cărămidă, piatră.

Reparații fisuri, defecte structurale – prin injectare

Penetron injectPENETRON INJECT A+B – Sigilare fisuri, tehnologie cristalina

Descriere pe scurt: Sistem de etanșare a fisurilor prin injectare cu material impermeabil integral cristalin. Datorită gradului scăzut de vâscozitate si al substanțelor cu particule de mici dimensiuni, Penetron Inject poate umple și cele mai fine fisuri de la 0.1 mm si auto repara datorita tehnologiei
cristaline. Asigura protecție împotriva coroziunii, rezistenta la presiune hidrostatica si solidifica zonele slabe.

grout-injected

PENETRON GROUT INJECT – Sigilare fisuri

Descriere pe scurt: Produs pe baza de ciment cu o vâscozitate asemănătoare cu apa, sub forma de injectare pentru reparația structurilor din beton si sigilarea fisurilor micro fine. Cu rezistenta la compresiune, este utilizat pentru etanșare prin injectare in pereți, stâlpi de beton, zidărie, elemente de legătura ale construcțiilor, ziduri de piatra, ancorare, etc.

Aditivi si amorse pentru îmbunătățirea betoanelor si mortarelor pe baza de ciment

PENETRON-ACRILIC-BONDCRETEAditiv si amorsa PENETRON ACRYLIC BONDCRETE

Descriere pe scurt: Latex acrilic de întărire si fixare, 100% lichid utilizat ca adaos de înaltă rezistență și agent de lipire pentru beton si pentru mortar pe baza de ciment.

Penetron LATEXAditiv PENETRON LATEX

Descriere pe scurt: Aditiv lichid pe baza de latex stiren-butadien utilizat pe scară largă pentru îmbunătățirea mortarelor și acoperirilor pe bază de ciment.

Amorsa primer STX 50

Descriere pe scurt: Dispersie apoasa pe baza de latex, utilizat ca agent de legătura pentru sape autonivelante.

Penetron Primer STX 100Amorsa primer STX 100

Scurta descriere: Primer acrilic utilizat pentru a crește aderența pe diferite substraturi absorbante și neabsorbante (beton, foaie vinil, gipscarton, acoperiri epoxidice, lemn, ceramica, otel, cupru, plumb, aluminiu, etc.). Este ușor de utilizat, creează o legătura puternica cu substratul si reduce porozitatea. Timp de fixare: 24 ore. Potrivit ca primer sau amorsa pentru sape auto-nivelante.

APLICAŢII, AVANTAJE ŞI CERTIFICĂRI

„Ne străduim în mod consecvent să oferim produse de cea mai bună calitate și suportul tehnic necesar pentru a asigura succesul proiectelor clienților noștri – oriunde în lume”

Robert Revera, President & CEO
APLICAŢII

Produsele PENETRON sunt utilizate pentru tratarea structurile de beton expuse apei sau atacului chimic - care necesită impermeabilizare permanentă și protecție...

AVANTAJE

PENETRON ® devine parte integrala a betonului, formand un corp comun cu acesta, si ii creste rezistenta si durabilitatea. Sistemul, ofera astfel urmatoarele beneficii.

CERTIFICĂRI

Certificate TUV Rheinhald of North America, Inc. – ISO 9001:2008 a fost satisfacut.
Produsele Penetron îndeplinesc toate cerinţele pentru a purta marca CE...

toate certificarile