Mortare de hidroizolare speciale cu polimeri modificati

PENETRON SEALCOAT ELASTIC, PENETRON V/O PATCH
PENETRON ACRYLIC PATCH, PENETRON DRESSCRETE
PENETRON CR-90, PENETRON QUICK PATCH
PENETRON TOP FINISH FINE, PENETRON GROUT INJECT
PENETRON GROUT, PENETRON MULTI PATCH

penetron-logo

experienţă de peste

40 ani

Prezent in peste

125 ţări

Viaţa betonului creşte cu peste

60 ani

sealcoat-elastic

MORTAR PENTRU REPARATII – PENETRON SEALCOAT ELASTIC

Este un mortar cu polimeri modificati, pe baza de ciment, utilizat ca acoperire de hidroizolare pentru elemente din beton, zidarie. Fiind elementul de baza a Sistemului SEALCOAT™ ELASTIC ce stopeaza patrunderea apei si previne deteriorarea structurii, protejand in acelasi timp suprafata.

lucrari
fisa tehnica

data-sheet Seal Coat Elastic
data sheet

video
video

lucrari
lucrari

Penetron-v_o-patch

MORTAR PENTRU REPARATII – PENETRON V/O PATCH

Este un compus pe baza de ciment, monocomponent, cu polimeri modificati, destinat pentru reparatii verticale si orizontale (plafon, tavan). Este un mortar pe baza de ciment Portland avand un coeficient de dilatare termica comparabil cu cel al betonului, asigurand compatibilitatea cu substratul.

fisa tehnica VO Patch
fisa tehnica

lucrari
data sheet

video
video

lucrari
lucrari

acrylic-patch

MORTAR PENTRU REPARATII – PENETRON ACRYLIC PATCH

Este un compus pe baza de ciment, ce contine un aditiv special pe baza de polimer pentru reparatii multiple si are o compozite precisa, gata de utilizare, cu aplicare rapida, adezivitate crescuta si mult mai puternic decat betonul obisnuit.

Fisa tehnica Acrylic Patchi
Fisa tehnica

lucrari
data sheet

video
video

lucrari
lucrari

cr_90t

MORTAR PENTRU REPARATII – PENETRON CR-90

PENETRON CR-90 este un material de inalta performanta, care se bazeaza pe ciment si are un impact rapid asupra betonului, care, amestecat numai cu apa, „face din betonul vechi unul nou.” Aplicatiile PENETRON CR-90 reprezinta un raspuns durabil la inlocuirea betoanelor scumpe.

lucrari
date tehnice

lucrari
data sheet

video
video

lucrari
lucrari

quick-patch

MORTAR PENTRU REPARATII – PENETRON QUICK PATCH

Este un compus pe baza de ciment, cu intarire rapida, folosit pentru zonele in care sunt necesare reparatii rapide, iar suprafata de beton trebuie repusa in folosinta urgent. QUICK PATCH este excelent pentru reparatiile la rece. Poate fi folosit pentru reparatii cu grosime de suprafata de pana la 13 mm.

produse de hidroizolare
date tehnice

lucrari
data sheet

video
video

lucrari
lucrari

Mortar de hidroizolare Penetron Grout

MORTAR PENTRU REPARATII – PENETRON GROUT

Mortar expandabil pentru subturnare si fixare cu contractii reduse, pe baza de ciment cu multiple utilizări, non-coroziv, care indeplineşte cerinţele celor mai solicitante aplicatii.

lucrari
date tehnice

lucrari
data sheet

video
video

lucrari
lucrari

grout-injected

MORTAR PENTRU REPARATII – PENETRON GROUT INJECT

PENETRON GROUT INJECT este un produs pe baza de ciment si are o vascozitate foarte asemanatoare cu apa si se utilizeaza in repararea betonului. Dimensiunea extrem de fina a ingredientelor permite PENETRON GROUT INJECT sa patrunda in crapaturi micro-fine in beton si sa le sigileze.

lucrari
date tehnice

lucrari
data sheet

video
video

lucrari
lucrari

multi-patch

MORTAR PENTRU REPARATII – PENETRON MULTI PATCH

Este un mortar de reparatii monocomponent, aditivat cu polimer, pe baza de ciment, armat cu fibre, pentru reparatii generale de beton cu buget redus si aplicatii de renovare. Amestecat cu apa, asigura o lucrabilitate excelenta si comportament tixotropic.

lucrari
date tehnice

lucrari
data sheet

video
video

lucrari
lucrari

Penetron-injectPENETRON INJECT

Descriere pe scurt: Penetron Inject este un sistem de etanșare a fisurilor prin injectare. Datorită gradului scăzut de vâscozitate si al particulelor de mici dimensiuni, materialul va pătrunde in cele mai inguste fisuri în momentul injectării si va elimina apa . Datorită capacității de protecție împotriva coroziunii a Penetron Inject, oţelul din zona fisurată va fi pasivizat în mod automat.

date tehnice
date tehnice

date tehnice
data sheet

video
video

lucrari
lucrari

APLICAŢII, AVANTAJE ŞI CERTIFICĂRI

„Ne străduim în mod consecvent să oferim produse de cea mai bună calitate și sistemul de suport necesar pentru a asigura succesul proiectelor clienților noștri – oriunde în lume”

Robert Revera, President & CEO
APLICAŢII

Produsele PENETRON sunt utilizate pentru tratarea structurile de beton expuse apei sau atacului chimic - care necesită impermeabilizare permanentă și protecție...

AVANTAJE

PENETRON ® devine parte integrala a betonului, formand un corp comun cu acesta, si ii creste rezistenta si durabilitatea. Sistemul, ofera astfel urmatoarele beneficii.

CERTIFICĂRI

Certificate TUV Rheinhald of North America, Inc. – ISO 9001:2008 a fost satisfacut.
Produsele Penetron îndeplinesc toate cerinţele pentru a purta marca CE...

toate certificarile