Silicoane sș adezivi elastici

experienţă de peste

40 ani

Prezent în peste

125 ţări

Viaţa betonului creşte cu peste

60 ani

Silicoane si adezivi elastici

simpcoat25

Membrana elastica pentru izolare fara bitum, solventi si izocianati, premium, prietenos cu mediul si utilizatorii, mono-component, polimer terminat cu sily. Buna rezistenta la actiunea razelor UV.

DETALII

silicon-u-seal

U-SEAL 907 material de sigilare poliuretanic

Material de sigilare poliuretanic mono-component tixotropic, moale, pentru aplicatii generale de sigilare a imbinarilor cu trafic greu. Aplicabil in sigilarea elementelor prefabricate a imbinarilor, fatadelor, imbinarilor de constructie, etc.

DETALII

silicon-u-seal-500

Material de sigilare adeziv, mono-component tixotropic, cu intarire rapida, pentru aplicatii generale de sigilare a imbinarilor cu trafic normal. Aplicatii pe suprafete din beton, lemn, metal, sticla, ceramica etc.

DETALII

silicon-u-seal-816

Material de sigilare mono-component tixotropic, usor, cu rezistenta chimica ridicata, rezistenta speciala la combustibili, uleiuri, hidrocarburi, etc.

DETALII

silicon-u-seal-816-leveling

Material de sigilare mono-component tixotropic, usor, cu rezistenta chimica ridicata, rezistenta speciala la combustibili, uleiuri, hidrocarburi, etc.

DETALII

simp seal 55

Material de sigilare si adeziv mono-component foarte puternic, prietenos cu mediul, tehnologie noua. Excelenta rezistenta la conditii externe, nu se decoloreaza.

DETALII

silicon-simp-seal-transparent

Material de sigilare, mono-component, prietenos cu mediul, tehnologie noua, cu rezistenta excelenta la conditiile externe. Potrivit pentru aplicatii estetice, unde adezivitatea si proprietatile de sigilare, transparenta, si rezistenta sunt un avantaj important.

DETALII

silicon_simp-seal-30

Material de sigilare si adeziv mono-component foarte puternic, prietenos cu mediul, tehnologie noua. Excelenta rezistenta la conditii externe, nu se decoloreaza.

DETALII

silicon-simp-seal-hm-25

Tehnologia noua, SIMP®, ecologica, monocomponent, aplicare generala, material de lipire si etansare. Rezistenta excelenta in conditii exterioare, fara decolorare. Se poate vopsi/colora fara a produce bule.

DETALII

penetron-backing-rod

Se utilizeaza ca material suport de umplere pentru agenti de etansare din elastomeri (suport pentru silicon si poliuretan) si alte materiale de etansare aplicate la rece cu diametre diferite.

DETALII

fabric

Material elastic geo-textil 60 gr/mpentru ranforsarea sistemelor poliuretanice PENECOATTM , SIMP COAT 25.

DETALII

U Primer 110

Grund monocomponent pe bază de poliuretan, cu penetrare profundă, pentru etanșarea și lipirea produselor pe substraturi absorbante, cum ar fi beton, mortare, lemn, marmură, granit, ceramică etc.

Consumul este de ~ 150 ml / m2. În mod proporțional, ~ 1,7 m2 sau ~ 50 de metri liniari de îmbinare cu adâncimea de fiecare parte 1,5 cm pe un recipient de 250 ml.

DETALII

u primer 130

Grund special pentru suprafețe neabsorbante precum metal, plastic, sticlă. Culoare neagra, aplicare cu pensula.dupa curatarea cu U-CLEANER ACTIVATOR. Pentru lipire specială și etanșare pe suprafețe metalice sau plastice, vă rugăm să contactați departamentul tehnic PENETRON ROMANIA
Consumul este de 50-150 ml / m2. Proporțional, 1,7-5,0 m2 la o cutie de 250 ml. Consumul este în funcție de calitatea suprafeței.

DETALII

APLICAŢII, AVANTAJE ŞI CERTIFICĂRI

„Ne străduim în mod consecvent să oferim produse de cea mai bună calitate și sistemul de suport necesar pentru a asigura succesul proiectelor clienților noștri – oriunde în lume”

Robert Revera, President & CEO
APLICAŢII

Produsele PENETRON sunt utilizate pentru tratarea structurile de beton expuse apei sau atacului chimic - care necesită impermeabilizare permanentă și protecție...

AVANTAJE

PENETRON ® devine parte integrala a betonului, formand un corp comun cu acesta, si ii creste rezistenta si durabilitatea. Sistemul, ofera astfel urmatoarele beneficii.

CERTIFICĂRI

Certificate TUV Rheinhald of North America, Inc. – ISO 9001:2008 a fost satisfacut.
Produsele Penetron îndeplinesc toate cerinţele pentru a purta marca CE...

toate certificarile