U PRIMER 130 -primer pe bază de poliuretan pentru suprafețe neporoase

u primer 130U-PRIMER 130 este un primer monocomponent cu penetrare profundă pentru suprafațe neporoase, pe bază de poliuretan, ,. Se seteaza la umiditatea aerului
Creste aderența etanșanților / adezivilor U-SEAL și SiMP®SEAL la suprafețe neporoase, oțel inoxidabil, aluminiu, cupru, alamă, suprafețe vopsite etc. Grundul pătrunde în material și elimină praful rezidual. U-PRIMER 130 nu este potrivit pentru aplicarea pe următoarele materiale: beton, șape de ciment, lemn etc. Asigură protecția completă a adezivului, prin crearea unei bariere împotriva razelor UV dăunătoare, care poate duce la degradarea adezivului.
A se utiliza împreună cu U- CLEANER ACTIVATOR

date tehnice
date tehnice
date tehnice
data sheet
lucrari
lucrari

Pregătirea suprafeței: Suprafața trebuie să fie curată, uscată, fără orice contaminare, care poate afecta aderența stratului de acoperire. Noile structuri de beton trebuie să se usuce timp de cel puțin 28 de zile.
Conținutul maxim de umiditate nu trebuie să depășească 5%. Acoperiri vechi, murdărie, grăsimi, uleiuri, substanțe organice praf trebuie îndepărtate. Orice bucăți de suprafață desprinse și praf de măcinat trebuie să fie îndepărtate.
NOTĂ: Pregătirea atentă a suprafeței este esențială pentru finisaje și durabilitate optime. Nu spălați suprafața cu apă
Amestecare: Se agită bine, înainte de aplicare (timp de cel puțin 1 minut), până când zgomotul bilelor metalice conținute în sticlă spoate fi auzit.
Aplicare: U-PRIMER 130 poate fi aplicat o singura data dupa curatarea completa a zonei de lipire cu U-CLEANER ACTIVATOR. Aplicați produsul folosind un aplicator de pâslă. Închideți imediat după utilizare produsul se evaporă foarte repede. Asigurați-vă că grundul este uscat fără a fi lipicios, înainte de a continua.
Acoperire: acoperirea U-PRIMER 130 este de aprox. 50 - 150 ml / m2.

Odată deschise, pachetele trebuie folosite într-un timp relativ scurt.
Asigurați o expunere adecvată la aer, deoarece sistemul se usuca la umiditatea aerului
Contactati PENETRON ROMANIA pentru informatii suplimentare cu privier la proiectul dumneavoastra.

Întreabă un specialist!

Cereți părerea unui specialist. Vă va putea spune dacă produsul este potrivit  și care sunt avantajele tehnologiei Penetron

Lasă-ne un mesaj!

Lăsați-ne un mesaj în care să ne descrieți problema dumneavoastră. Un specialist vă va răspunde în scurt timp

Cere o cotație de preț!

Cereți o cotație de preț pentru lucrarea dumneavoastră. Dați-ne căt mai multe detalii pentru a vă putea oferi soluția optimă