Impermeabilizarea si protecția rezervoarelor de apa -Stația de epurare a apelor uzate din Midland, TX

impermeabilzare bazine de apă, stații de epurare
  • Proiect: Impermeabilizarea si protectia rezervoarelor al statiei de epurare a apei uzate
  • Locatie: Midland, TX, SUA
  • Tip Lucrare: Impermeabilizare si protectia rezervoarelor din beton de stocare apa uzata
  • Material folosit:

Sunați un specialist pentru detalii legate de proiect și materiale

0742 454 382

Stația de epurare a apelor uzate din Midland

În 2017, City of Midland a acceptat să-i permită Pioneer să construiască o nouă stație de epurare municipală în schimbul unei aprovizionări pe termen lung de apă de la uzină pentru utilizarea în activitățile companiei de dezvoltare a gazului din regiune.

Deschiderea noii stații de tratare a apelor uzate în decembrie 2019 a evidențiat succesul unui parteneriat care a oferit un beneficiu ambelor părți. PENETRON ADMIX a fost ales ca un produs competitiv pentru a proteja infrastructura de beton împotriva condițiilor de tratament agresiv.

Asigurarea protecției împotriva substanțelor chimice caustice

La proiectul de 133,5 milioane de dolari, inginerii de la Jacobs Engineering și CH2M-Hill erau conștienți de necesitatea protejării structurilor de beton armat ale noii statii, de substanțele chimice extrem de caustice comune în canalizare și deșeurile industriale. De asemenea, solul din acea regiune din Texas a arătat un nivel ridicat de sulfat în sol, ceea ce a făcut și mai urgentă găsirea unei soluții pentru atenuarea sulfaților

Cum se reduc costurile de reparație și întreținere pe termen lung

"Echipa de inginerie a văzut că PENETRON ADMIX, cu capacitatea sa de a rezista la substanțele chimice periculoase care atacă agresiv structura de beton tipică în stațiile de tratare a apelor uzate, ar sigila complet betonul de orice pătrundere - și ar reduce semnificativ costurile de reparație și întreținere pe termen lung", a spus Christopher Chen. „De asemenea, erau familiarizați cu proiectele sistemului de evacuare a apei sărate pe care Penetron le-a finalizat de-a lungul anilor. Acest succes dovedit a fost un factor esențial în decizia lor. ”

PENETRON ADMIX a fost adăugat la amestecul de beton în momentul în care a fost făcut lotul. Produsele chimice active proprii din amestec au inițiat o reacție catalitică pentru a genera o formare cristalină nesolubilă, asemănătoare grătarului în pori, micro-crăpăturile capilarele care se găsesc de obicei în beton. Această formațiune face ca betonul să fie impermeabil, oprind apa și substanțele chimice dăunătoare să pătrundă în beton, chiar și atunci când se confruntă cu o presiune hidrostatică ridicată.

Au fost tratati peste 19.100 m3 de beton cu PENETRON ADMIX, care a fost utilizat în toate rezervoarele si filtrele noii statiide epurare a apelor uzate

„Antreprenorul, PLW Waterworks, a apreciat, de asemenea,„ tracer-ul verde ”din PENETRON ADMIX, care se prezintă ca o nuanță de verde luminos. Acest instrument de control al identificării oferă echipelor de construcție și proiectare o dovada de încredere că „Penetron este în amestec” functioneaza, adaugă Christopher Chen.

Protejarea împotriva condițiilor agresive: PENETRON ADMIX a fost adăugat la peste 19.100 de metri cubi de beton pentru Midland, TX