Etanșare Fisuri prin Injecție

experienţă de peste

40 ani

Prezent în peste

125 ţări

Viaţa betonului creşte cu peste

60 ani

Materiale pentru Etanșare Fisuri prin Injecție

Mortare pentru injectare

Penetron-inject

Este un sistem de etanșare a fisurilor prin injectare. Datorită gradului scăzut de vâscozitate si al particulelor de mici dimensiuni, materialul va pătrunde in cele mai inguste fisuri în momentul injectării si va elimina apa . Datorită capacității de protecție împotriva coroziunii a Penetron Inject, oţelul din zona fisurată va fi pasivizat în mod automat.

DETALII

grout-injected

Produs pe baza de ciment cu o vâscozitate asemănătoare cu apa, sub forma de injectare pentru reparația structurilor din beton si sigilarea fisurilor micro fine. Cu rezistenta la compresiune, este utilizat pentru etanșare prin injectare in pereți, stâlpi de beton, zidărie, elemente de legătura ale construcțiilor, ziduri de piatra, ancorare, etc.

DETALII

Rasini epoxidice pentru injectare

Penetron Injection Resin

Este un sistem de rășină de injecție cu vâscozitate scăzută, elastică, și fără solvent, pentru a sigila permanent fisurile umede și uscate, creând un sistem etanș.

DETALII

Penetron Injection FoamSpuma de injectie flexibila este un sistem de spumă de injecție poliuretanică, reactiv la apă, fără spumă, fără solvent. Când reacționează cu un catalizator, formează o spumă celulară densă, flexibilă și fină, pentru a opri temporar scurgerile de apă. reactive.

DETALII

APLICAŢII, AVANTAJE ŞI CERTIFICĂRI

„Ne străduim în mod consecvent să oferim produse de cea mai bună calitate și suportul tehnic necesar pentru a asigura succesul proiectelor clienților noștri – oriunde în lume”

Robert Revera, President & CEO
APLICAŢII

Produsele PENETRON sunt utilizate pentru tratarea structurile de beton expuse apei sau atacului chimic - care necesită impermeabilizare permanentă și protecție...

AVANTAJE

PENETRON ® devine parte integrala a betonului, formand un corp comun cu acesta, si ii creste rezistenta si durabilitatea. Sistemul, ofera astfel urmatoarele beneficii.

CERTIFICĂRI

Certificate TUV Rheinhald of North America, Inc. – ISO 9001:2008 a fost satisfacut.
Produsele Penetron îndeplinesc toate cerinţele pentru a purta marca CE...

toate certificarile