Repararea si hidroizolarea
structurilor din beton existente

Rezervoare de apă potabilă și acvarii,
Canale și rezervoare de epurare si tratare a apei,
Tuneluri și structuri de trafic,
Fundații și subsoluri si bolți subterane,
Instalații industriale, Punți de parcare
Placi, pereți de diafragmă și structuri de acoperiș din beton
... și multe alte proiecte care au necesitat sporirea durabilității și a protecției

penetron-logo

experienţă de peste

40 ani

Prezent in peste

125 ţări

Viaţa betonului creşte cu peste

60 ani

Repararea si hidroizolarea structurilor din beton existente.

Pentru repararea si hidroizolarea structurilor din beton existente se folosesc produse de hidroizolare prin cresterea cristalelor, PENETRON -un material hidroizolant integral cristalin aplicat la suprafaţă, care impermeabilizează şi protejează betonul în profunzime si PENECRETE MORTAR - un mortar de etanşare şi reparatii, impermeabilizator prefabricat, integral cristalin pe bază de ciment.

Pregătirea şi curăţarea suprafeţelor

Pentru ca Sistemul Penetron sa aiba efect 100% , este nevoie ca sa fie aplicat pe o suprata curata din beton.

 1. Reparatia tuturor defectelor gasite cu, PENECRETE MORTAR, fisuri mai mari de 0.4 mm, segragari, defecte de turnare, eliminarea lemnelor ramase din cofrag, taierea sarmelor ramase din turnare daca exista la cel putin 2.5 cm in adancimea, profunzimea suprafetei din beton, etc.
 2. Pregatirea unui canal in forma de U, de 2.5 cm latime si 2.5 cm adincime la imbinarea dintre radier si perete, pentru umplera canalului cu PENECRETE MORTAR
 3. Curatirea cu jet de apa a radierului si a peretiilor , fisuriilor deschise pentru reparatii, pentru eliminarea oricaror tipuri de impuritati . Slefuirea suprafetelor pentru deschiderea poriilor.
 4. PENETRON si PENECRETE MORTAR se aplica pe suprafata umeda , insa nu apa in exces.

Aplicarea PENETRON si PENECRETE MORTAR detalii :

 1. PENETRON , se aplica prin pensulare , intr-un amestec de 2 parti de apa si 5 parti de PENETRON , in comparatie , asemanator cu o smantana lichida.
 2. Se repara suprafetele din beton , acolo unde este nevoie , unde sunt segregari , defecte de turnare , sau alte neconformitati constatate.
  Se aplica o amorsa de PENETRON inainte de aplicare PENECRETE MORTAR la reparatii .
 3. Se umple canalul pregatit dintre radier si perete , la imbinare(2.5 cm adancime x 2.5 latime cu o inclinatie a unghilui de 45 de grade) cu PENECRETE MORTAR
 4. Dupa terminarea operatiuniilor de reparatie cu PENECRETE MORTAR , se aplica cele doua straturi de PENETRON -0.65 KG-0.80 KG /m2 pe suprafata umeda . Aplicarea dintre primul strat si al doilea strat de PENETRON sa nu depaseasca intervalul de 6 ore!
 5. Timp de 5 zile dupa aplicarea materialelor PENETRON este recomandat a se uda zona , pentru a face o reactie cat mai buna .
 6. Dupa aplicare , recomandat 28 de zile , se poate aplica orice tip de material.Penetron nu este afectat , fiind parte integranta din beton.

RECOMANDARE

 • Cititi cu atentie instructiuniile de lucru, fisele tehnica a materialelor si respectati-le.
 • Sunaţi departamentul nostru tehnic ori de câte ori aveţi nevoie de informaţii -telefon: (+4)0742-454-382

Materiale pentru repararea si hidroizolarea structurilor din beton existente

PenetronPENETRON

Descriere pe scurt: Tratament de impermeabilizare pentru structuri existente din beton, Penetron este un material hidroizolant integral cristalin aplicat la suprafaţă, impermeabilizand şi protejând în profunzime betonul. PENETRON poate fi aplicat pe toate suprafetele din beton cu o bună calitate structurală – noi sau vechi.

lucrari
date tehnice

lucrari
data sheet

lucrari
brochure (eng)

video
video

lucrari
lucrari

Penecrete MortarPENECRETE MORTAR

Descriere pe scurt: Mortarul Penecrete este un mortar de etanşare şi reparatii, impermeabilizator prefabricat, integral cristalin pe bază de ciment si este compatibil cu toate sistemele de hidroizolare Penetron.

date tehnice
date tehnice

date tehnice
data sheet

video
video

lucrari
lucrari

Hidroizolare Beton

APLICAŢII, AVANTAJE ŞI CERTIFICĂRI

„Ne străduim în mod consecvent să oferim produse de cea mai bună calitate și sistemul de suport necesar pentru a asigura succesul proiectelor clienților noștri – oriunde în lume”

Robert Revera, President & CEO
APLICAŢII

Produsele PENETRON sunt utilizate pentru tratarea structurile de beton expuse apei sau atacului chimic - care necesită impermeabilizare permanentă și protecție...

AVANTAJE

PENETRON ® devine parte integrala a betonului, formand un corp comun cu acesta, si ii creste rezistenta si durabilitatea. Sistemul, ofera astfel urmatoarele beneficii.

CERTIFICĂRI

Certificate TUV Rheinhald of North America, Inc. – ISO 9001:2008 a fost satisfacut.
Produsele Penetron îndeplinesc toate cerinţele pentru a purta marca CE...

toate certificarile