Hidroizolarea fundaţiei -amestecul cu Penetron Admix

Hidroizolare – impermeabilizare fundație fără membrana direct in masa betonului, in condițiile în care pânza freatică este la 1m adâncime

Terenul pe care s-a construit casa (Brasov  - Stupini) are o panza freatica foarte ridicata, aproximativ 1 m sub nivelul solului. Beneficiarul si executantul au ajuns la concluzia ca pe langa hidroizolatia clasica cu membrana sa adauge un aditiv pentru impermeabilizarea betonului. La scurt timp dupa executia turnarilor, materialele folosite nu au avut efectul necesar, rezultand infiltratii in subsolul casei - 250 mp. Beneficiarul a rezolvat aceasta problema, dupa indepartarea membranei clasice, aplicand Sistemul de hidroizolare Penetron direct din interiorul locuintei.

Rezultatul final, dupa aplicarea Sistemului Penetron, a insemnat terminarea lucrarii intr-un timp relativ scurt; dupa multe incercari si solutii de hidroizolatie ineficiente, solutia propusa de specialistii Penetron a avut rezultate peste asteptari, conform declaratiilor proprietarului imobilului.
 
Sistemul Penetron de impermeabilizare si hidroizolare, pe baza de cristale active de calciu si aluminiu, propus pentru aplicare atat pe suprafete din beton existente cat si pentru adaugare direct in masa betonului la turnare, au o durata de viata nedeterminata, devenind parte integrala a structurii din beton. In plus, autorepara permanent fisuri de pana la 0.4mm si are o rezistenta ridicata la fenomenul de inghet - dezghet sau atac chimic permanent, cu un ph-3-11. Studiile recente au aratat ca Penetron Admix, aplicat direct in masa betonului, prelungeste viata structurii din beton cu cel putin 60 de ani.

 

MATERIALE FOLOSITE PENTRU HIDROIZOLAREA STRUCTURII