Hidroizolare pardoseala din beton
Hidroizolare radier a unui depozit de cereale cu Penetron ADMIX direct in masa betonului

In primavara anului 2017 s-au pus bazele unui nou proiect destinat sa pastreze in siguranta din punct de vedere calitativ, recolta de cereale a beneficiarului. Cu o suprafata totala de 1680 mp. aproximativ 300 mc, radierul depozitului din localitatea Araci, judetul Covasna a fost total hidroizolat si impermeabilizat cu material Penetron Admix, tratament direct in masa betonului, pentru cresterea durabilitatii constructiei - pentru ca stratul suport sa fie uscat permanent, sa respire, chiar in conditii climatice de umiditate excesiva, baltire. Materialul Penetron Admix adaugat inca de la turnare are rolul de protectie totala a suprafetei din beton, rezistenta la atacul chimic pH3-11 permanent, auto-repararea fisurilor de pana la 0,4 mm, rezistenta la ciclul inghet-dezghet, rezistenta la presiune hidrostatica de pana la 16 bari.

Penetron Admix creste durata de viata a betonulu.

Penetron Admix creste durata de viata a betonului tratat cu cel putin 60 de ani in conditii extreme de exploatare, fata de un beton netratat.
„Urmeaza construirea unor noi hale, a caror suprafete orizontale vor fi tratate cu Penetron Admix.” – a ddeclarat beneficiarul, domnul Marza Marcel, reprezentant MERCALI SRL,

MATERIALE FOLOSITE PENTRU HIDROIZOLARE RADIER

Aproximativ 750 kg. de material Penetron Admix adaugat direct in Cifa, devenind parte componenta a structurii din beton, obtinandu-se astfel un produs fara limitari in timp, Penetron Admix functioneaza in contact cu apa pe toata durata de viata a structurii tratate .

Hidroizolarea radierului
Penetron Admix se amesteca cu betonul direct in CIFA

Hidroizolarea radierului
Turnarea betonului

Hidroizolarea radierului
pardoselii

Hidroizolarea radierului
Pregatirea materialelor de hidroizolare