Hidroiizolarea-unei-parcari-subterane-in-zona-Aviatorilor-Bucuresti

Hidroizolarea unei parcari subterane in Bucuresti, zona Aviatorilor

Parcarea este formata din 3 punti de parcare(-3).
Datorita contractiilor suferite, placile dintre cele trei subsoluri au fisurat.
In perioada de iarna,autoturismele intrau incarcate cu zapada si sare. Aceasta se topea si prin fisurile existente in placa curgea pe masinile aflate la nivelul inferior.
Intrucat marcajele erau deja facute,s-a dorit o hidroizolatie cat mai putin distructiva asfel incat sa nu strice aspectul parcarii.

Solutia de Hidroizolare

Pentru descchiderea porilor, s-au slefuit placile de beton cu o masina de slefuit mozaic. Dupa slefuire s-a spalat intraga suprafata cu jet de apa cu presiune mai mare de 200 bari.Solutia a fost tratarea pardoselii cu PENESEAL PRO. Acesta intra in fisuti pana la 35 mm adincime si pana la 2 mm grosime si le inchide prin colmatare si crestere de cristale(osmoza)

Dupa 24 de ore de la spalare, cand suprafata s-a zvantat s-a trecut la aplicarea materialului. Pentru aceasta sa folosit un vermorel. Intrucat fisurile erau vizibile s-a insistat pe aceste zone in mod deosebit. Dupa aplicarea materialului,la aproximativ 30 de minute sa reinundat placa cu apa pentru a ajuta PENESEAL PRO sa intre in profunzimea betonului. Dupa alte 30 de minute sa indepartat tot excesul de material.

Rezultatul

Ao fost hidroizolate suprafetele orizontale ale parcarii fara a distruge aspectul intr-un termen scurt si cu rezultat permanent.

 

MATERIALE FOLOSITE PENTRU HIDROIZOLARE STRUCTURI

Hidroizolare parcare subterana cu PENESEAL PRO

Hidroizolare parcare subterana cu PENESEAL PRO

Hidroizolare parcare subterana cu PENESEAL PRO