Tratament pardoseli depozit

Tratament de protecţie pentru pardoseli cu trafic greu, mediu și uşor într-un depozit din Braşov

Des intalnite in depozite, deteriorarea suprafeţelor din cauza traficului si praful sunt principalele probleme reclamate specialistului Penetron.
Destinat sa protejeze, sa etanşeze în mod permanent, să conserve şi să durifice (cu 30%) suprafeţele din beton, PENESEAL FH™ a fost utilizat pentru tratamentul pardoselilor unui depozit din zona industriala Bartolomeu din Brasov. Suprafaţa de aproximativ 160 mp. a fost curăţată astfel încât porii deschişi să absoarbă componenetele elementare care pătrund în beton obţinându-se astfel o solidificare în masa betonului.
Sărurile alcaline si mineralele sunt indepartate in timpul procesului, eliminând eflorescenţele si scurgerile. Sigiliul lichid obţinut din amestecul materialului Peneseal Fh cu apa curata in raport 1:1, menţine suprafata uscată permanent si cel mai important, are proprietaţi anti-statice.

Materialul de protecţie / impermeabilizare Peneseal Fh este recomandat pentru:

  • orice tip de suprafete din beton, dar fara a se limita numai la acestea
  • garaje, parcari
  • hale de productie, distributie si depozitare
  • instalatii, depozite de procesare a alimentelor
  • orice tip de facilitate cu pardoseli expuse

Ca urmare, pentru durificarea pardoselii, prevenirea fisurarii din cauza traficului precum si ridicarea continua a prafului datorita manipularii pachetelor de marfa, s-a optat pentru folosirea materialului de sigilare Peneseal Fh concentrat 1:1.

MATERIALE FOLOSITE PENTRU PROTECTIA, DURIFICAREA PARDOSELILOR

PENESEAL FH -izolator transparent, reactiv chimic, pe bază de apă care penetrează betonul şi materialele de construcţie de zidărie, protejându-le, conservându-le şi întărindu-le permanent.

pardoseală intr-un depozit din Braşov

Tratament de protecţie pentru pardoseli cu trafic

Materialul de protecţie / impermeabilizare Peneseal Fh